Eroare 0x80070103 apare atunci când utilizați Actualizare Windows sau Microsoft Update Web site-uri pentru a instala actualizări

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 952032 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Când vizitați Site Web Actualizare Windows Web sau Microsoft Actualizare site web pentru a descărca cea mai recentă actualizare pentru driverele de hardware, și apoi faceți clic pe instala driver actualizat, este posibil să primiți următoarea eroare mesaj:
Eroare 0x80070103

Cauză

Această problemă se produce dacă sunt adevărate următoarele scenarii:
  • Actualizare Windows sau Microsoft Update încearcă să instaleze un șofer a doua oară pentru o bucată suplimentară de identice hardware cum ar fi un adaptor de grafică.
  • Actualizare Windows sau Microsoft Update încearcă să actualizeze un driver instalat în prezent la un improprii versiune de conducătorul auto.

Rezoluție

Pentru cele mai recente disponibile driver, contactați producătorul dispozitivului. Această problemă poate fi ignorat în siguranță dacă se aplică un driver. Cu toate acestea, conducătorul auto pot fi oferite din nou de Actualizare Windows în viitor. Pentru a ascunde de actualizare, astfel încât nu este oferit din nou, urmați acești pași, în funcție de sistemul de operare:

Windows 2000, Windows XP, and Windows Server 2003

Windows Vista, Windows Server 2008, and Windows 7

Windows 8

Informații suplimentare

Actualizare Windows și Microsoft Update pot încercați să instalați duplicat drivere hardware, deoarece ei detecta două cărți de grafică distinctă în computer, chiar dacă carduri grafice utilizați adaptorul de aceeași grafică. În acest caz, o copie a conducătorului auto este instalat cu succes înainte de a primi mesajul de eroare.

Proprietă?i

ID articol: 952032 - Ultima examinare: 12 decembrie 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft Update
  • Microsoft Windows Update
Cuvinte cheie: 
kbdriver kbwindowsupdate kbexpertisebeginner kbtshoot kbprb kbmt KB952032 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 952032

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com