Een waarschuwing weergegeven onmiddellijk na de upgrade naar Windows 7 op bepaalde laptops LG: "Bekijk uw accu vervangen"

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 981200 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Na de upgrade naar Windows 7 op bepaalde laptops LG weergegeven Accumeter Windows het volgende waarschuwingsbericht:
Overweeg uw accu vervangen
Deze waarschuwing wordt ook weergegeven als een nieuwe batterij wordt ingevoegd in de laptop.

Oorzaak

Dit probleem treedt op vanwege een defecte code systeemfirmware (BIOS) van sommige laptops LG. Deze omvatten de R500-serie laptops.

De firmware Advanced Configuration en Power Interface (ACPI) niet correct geïnitialiseerd en rapport het veld ontwerpcapaciteit van de batterij statische informatie structuur die is opgehaald met behulp van de_BIF, methode. De ontwerpcapaciteit aan Windows gemeld kunnen dus veel groter dan de laatste volledige lading capaciteit die ook in de structuur van de batterij statische informatie wordt gerapporteerd. De capaciteit laatst volledig opgeladen Accumeter Windows gedeeld door de ontwerpcapaciteit batterij bepalen. Accumeter Windows verschijnt het bericht "Bekijk uw accu vervangen" wanneer de laatste volledige lading capaciteit minder dan 40% van de capaciteit van het ontwerp is. Wanneer dit probleem optreedt, wordt de ontwerpcapaciteit gerapporteerd als veel groter is dan de capaciteit laatst volledig opgeladen. Daarom wordt het bericht "Bekijk uw accu vervangen" altijd weergegeven.

Oplossing

Dit probleem oplossen door contact op met de fabrikant van de computer een BIOS-update voor uw computer. Voor meer informatie de volgende websites LG:
[BIOS] LG Notebook(R500) systeem-BIOS Ver F.20

[BIOS] LG Notebook(P300) systeem-BIOS Ver F.19

[BIOS] LG Notebook(R405) systeem-BIOS Ver F.20  
De producten die beschreven worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.Microsoft biedt contactinformatie van derden om technische ondersteuning. Deze contactinformatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft garandeert niet de juistheid van deze contactinformatie van derden.

Eigenschappen

Artikel ID: 981200 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
Trefwoorden: 
kbtshoot kbexpertisebeginner kbsurveynew kbprb kbmt KB981200 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:981200

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com