Bejelentkezés Microsoft-fiókkal
Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy fiókot.
Üdvözöljük!
Válasszon másik fiókot.
Több fiókja van
Válassza ki a bejelentkezéshez használni kívánt fiókot.

Színes szalagokkal körülvett Copilot-embléma

Bemutatkozik a(z) Copilot Pro

A Copilot család legújabb tagja kiemelt hozzáférést biztosít a legnépszerűbb AI-modellekhez a Microsoft 365 Otthoni verzió és Microsoft 365 Családi verzió előfizetői számára, egy AI-segítőtársat a naponta használt Microsoft 365-alkalmazásokhoz.

A Copilot Pro használatának első lépései

Hol szerezhetem be a Copilotot?

Felfedezés

Kreatív kép, amely 3 példát mutat be arra, hogy mit hozhat létre a Pain Cocreator használatával. A képek egy vízen futó rajzfilm kalózt, egy napszemüveges, táncoló fél avokádót és egy erdőben lévő Minecraft macskát ábrázolnak.

Művészet létrehozása a Paint Cocreator használatával

Lenyűgöző műalkotásokat hozhat létre néhány szóval. A Microsoft Paint Cocreator segítségével szabadjára engedheti kreativitását, és saját műalkotásokat készíthet mesterséges intelligenciával.

Műalkotás létrehozása a Paint Cocreator használatával

Windows 11 PC, amelyen meg van nyitva a Copilot menü.

Az AI-val a Windowsban többet érhet el

A Windows az első olyan PC-platform, amely központosított AI-támogatást nyújt. Megtudhatja, hogyan érhet el és hozhat létre többet a Copilottal a Windowsban.

További információ a Copilotról a Windowsban

Microsoft 365-alkalmazások emblémái

Az Office mostantól Microsoft 365

Kedvenc eszközeinek és tartalmainak otthona. Most új módszereket kínálunk a tartalmak kereséséhez, létrehozásához és megosztásához, mindezt egy helyen.

A részletek megtekintése

Egy nő és egy férfi, akik együtt dolgoznak

Microsoft 365 Oktatóközpont

Ezekkel az Microsoft 365 -öt ismertető videókkal, oktatóanyagokkal és erőforrásokkal gyorsan hatékonyabbá teheti a munkáját.

KÉPZÉSI LEHETŐSÉGEK TALLÓZÁSA

Kisvállalati sikertörténet

Megtudhatja, hogyan építette újjá cégét és szerezte vissza életét a Microsoft 365 segítségével Dave Quick, egy kisvállalat tulajdonosa.

Látogasson el kisvállalati központunkba

Ez a böngésző nem támogatja a videók lejátszását. Telepítse a Microsoft Silverlightot, az Adobe Flash Playert vagy az Internet Explorer 9-es verzióját.

További támogatási lehetőségek

Ez a böngésző nem támogatja a videók lejátszását. Telepítse a Microsoft Silverlightot, az Adobe Flash Playert vagy az Internet Explorer 9-es verzióját.

A Microsoft 365-tel gyorsabban végezhet többet

A Microsoft 365 segítségével gyorsabban hozhat létre és oszthat meg kiemelkedő tartalmakat, könnyedén kezelheti időbeosztását, erőfeszítés nélkül léphet kapcsolatba másokkal, és élvezheti a nyugalmat.

A Microsoft 365 megvásárlása vagy kipróbálása