Een taak of plan verwijderen

Hebt u een taak of plan niet meer nodig? Verwijder deze dan.

Opmerking: Wilt u een plan sluiten of archiveren in plaats van verwijderen? Dit wordt momenteel niet ondersteund in Planner. We hebben enkele suggesties voor het omgaan met het sluiten van een plan en we horen graag welke ideeën u hebt. Laat ons weten wat u wilt doen, of stem op functies die anderen hebben voorgesteld, op planner.UserVoice.com.

Taken

U kunt een taak verwijderen uit het bord van het plan of vanuit de details van een taak.

Waarschuwing: U kunt een verwijderde taak niet meer herstellen. Als u een taak per ongeluk verwijdert, moet u deze geheel opnieuw maken.

Als u een taak op het bord wilt verwijderen, selecteert u de drie puntjes aan de rechterkant van de taakkaart en kiest u vervolgens verwijderen.

Klik op het bord op de drie puntjes en klik vervolgens op verwijderen

Als u de details van de taak hebt geselecteerd, selecteert u de drie puntjes in de rechterbovenhoek en kiest u vervolgens verwijderen.

Click'Delete ' uit de details van een taak

Plannen

Alleen de eigenaar van het abonnement kan plannen verwijderen. Als leden van het plan hun lidmaatschap willen verwijderen, kunnen ze plannen overlaten.

Elk abonnement maakt deel uit van een Office 365-groep. Als u niet alleen het abonnement wilt verwijderen, raadpleegt u een groep verwijderen in Outlook.

Eigenaren van een abonnement: voor het verwijderen van abonnementen

Als u de eigenaar van het abonnement bent, kunt u een plan verwijderen.

  1. Als u een plan wilt verwijderen, selecteert u de drie puntjes rechts van de naam van het plan en kiest u vervolgens schema-instellingen.

    Een planning verwijderen

  2. Selecteer in abonnement-instellingen de optie dit abonnement verwijderen.

  3. Selecteer in het dialoogvenster abonnement verwijderen de optie Ik weet dat dit abonnement en alle bijbehorende taken permanent worden verwijderden kies vervolgens verwijderen.

Wilt u verlaten zonder te verwijderen? Als u de eigenaar van het abonnement bent en het plan wilt verlaten, moet u uw beheerdersrol overgeven aan iemand anders voordat u het plan kunt verlaten.

Belangrijke Een verwijderde Office 365 groep wordt standaard 30 dagen bewaard. Tijdens deze periode van 30 dagen kunt u de groep nog steeds herstellen. Na 30 dagen worden de groep en de bijbehorende inhoud definitief verwijderd en kunnen deze niet worden hersteld.  Een Office 365 groep herstellen Zie artikel een verwijderde Office 365-groep herstellen

Leden: Plannen verlaten om ze te verwijderen

Als u niet de eigenaar van het abonnement bent, kunt u het plan niet verwijderen. In plaats daarvan kunt u het plan verlaten om het uit de Planner-hub te verwijderen.

Als u een plan wilt sluiten, selecteert u de drie puntjes rechts van de naam van het plan en vervolgens plan sluiten.

Het plan sluiten

Opmerking:  Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor je is. Wil je ons laten weten of deze informatie nuttig is? Hier is het Engelstalige artikel ter referentie.

Uw Office-vaardigheden uitbreiden
Training verkennen
Als eerste nieuwe functies krijgen
Deelnemen aan Office Insiders

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor uw feedback.

Hartelijk dank voor uw feedback! Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten.

×