Ko izbrišete sporočilo , ki mu je bila v aplikaciji Microsoft Teams priložena datoteka za osebno uporabo, je to, kaj se zgodi z datoteko, odvisno od tega, kako je bila priložena.
Če ste sliko priložili z
kamere« (ali izbrali možnost »Mediji« v meniju »Dodaj
«), je priložena slika izbrisana, ko izbrišete sporočilo.
Če ste uporabili možnost »Priloži « v meniju »Dodaj
«, je bila datoteka, ki ste jo priložili iz naprave, prenesena v OneDrive. Sporočilo lahko izbrišete in datoteka ne bo več vidna v klepetu, skupnosti ali rezultatih iskanja, vendar pa bodo vsi v klepetu še vedno lahko dostopali do nje prek povezave za skupno rabo datoteke v storitvi OneDrive.
Če želite ustaviti skupno rabo datoteke s člani pogovora v klepetu (tudi po tem, ko ste izbrisali sporočilo klepeta), lahko izbrišete datoteko iz storitve OneDrive ali spremenite dovoljenja za datoteko v storitvi OneDrive.
Če ste priložili dogodek, bo sklic na datoteko izbrisan, ko izbrišete sporočilo, vendar lahko vsi v klepetu še vedno dostopajo do elementa v podrobnostih klepeta.
Stik z nami
Če potrebujete dodatno pomoč, se obrnite na podporo ali postavite vprašanje v skupnosti za Microsoft Teams.
