11. avgust 2015, ažuriranja za Office 2013 (KB3055017)

Primenjuje se na: Microsoft Office 2013 Service Pack 1Office Home and Student 2013 RT

Ovaj članak opisuje ažuriranje KB3055017 za Microsoft Office 2013, koja je objavljena u 11 avgusta, 2015. Ova ispravka je takođe odnosi na Office matična i Student 2013 RT. Ova ispravka je je preduslov.

Imajte na umu da odnosi nadopunu Microsoftova centra za preuzimanje Microsoft Installer (.msi)-zasnovan izdanje Office 2013. Ne odnosi se na u izdanjima Office 2013 Klikni i Pokreni kao što je Microsoft Office 365 kući. (Kako utvrditi?).

Poboljšanja i ispravke


Rešava sledeće probleme:
  • Office 2013 aplikacije mogu pasti zbog zadatak interne optimizacije.
  • U nesreći MSOSYNC.exe procesa koji je deo biti izazvana Planer zadataka operativnog sistema Windows, Microsoft OneDrive za poslovne datoteke ponekad ne može da se sinhronizuje.
  • Kada se sinhronizacija odgovor koji prima sa servera PathNotFound, klijent treba da pokušajte može konfigurisati vremena, a onda gas za može konfigurisati trajanja vremena pre ponovnog pokušaja.
  • Kada mogu da otpremanje ili preuzimanje datoteka pomoću OneDrive za posao, dobijate poruku neprikladno greške (na primer, zabranjen pristup).

Kako da preuzmete i instalirate ispravku


Microsoft Update

Koristite Microsoft Update da automatski preuzima i instalira ispravku.

Centar za preuzimanje

Ova ispravka je dostupna i za ručno preuzimanje i instalaciju sa lokacije Microsoft Download Center. Ažuriranja u centru za preuzimanje nije moguće instalirati na Office matična i Student 2013 priključnh utičnica.Ako niste sigurni kakva platforma (32-bitni ili 64-bitni) pokrećete, vidim vodim 32-bitni ili 64-bitni Office? Pored toga, pogledajte Više informacija o načinu preuzimanja Microsoft datoteka za podršku .

Informacije o nadopuni


Informacije o ponovnom pokretanju

Ti možda morati ponovo pokrenuti računalo nakon što instalirate ovu ispravku.

Preduslov

Da biste primijenili ovo ažuriranje, morate imati instaliran Microsoft Office 2013 Service Pack 1 .

Više informacija


Da biste utvrdili da li instalaciju sistema Office Klikni i Pokreni ili sedištem MSI, slijedite ove korake:
  1. Pokrenite aplikaciju Office 2013, kao što je Microsoft Word 2013.
  2. U meniju datoteka , izaberite nalog.
  3. Za Office 2013 Klikni i Pokreni instalacije, prikazuje Opcije za ažuriranje stavke. Za MSI-bitne instalacije, stavku Opcije ažuriranja se neće prikazati.
Office 2013 Klikni i Pokreni instalacijuZasnovane na MSI Office 2013
The screenshot for Word Click To Run The screenshot for Word MSI

Reference


Da vidite informacije o standardnoj terminologiji koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki . TechCenter za Office System sadrži najnovije administrativne dopune i strateški raspoređivanje resursa za sve verzije programa Office.