Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Korporacija Microsoft prvo mora zvanično da pošalje nalog ili sudski poziv da bi mogla da razmotri da li može da zakonito objavi informacije o ličnom nalogu e-pošte preminule ili nesinhvaćene korisnike (to uključuje naloge e-pošte sa adresama koje se završavaju sa Outlook.com, Live.com, Hotmail.com i MSN.com), skladištem na OneDrive ili bilo kom drugom aspektu Microsoft naloga. Microsoft će odgovoriti samo na sve naloge i sudske pozive koji nisu kriminalci i sudske pozive koje su rezervisane od Microsoft registrovanog agenta u državi ili regionu strana koja zahteva informacije i neće odgovoriti na zahteve poslatim faksom ili e-poštom za takve stvari.

Svaka odluka o pružanju sadržaja ličnog naloga e-pošte ili naloga skladišta u oblaku biće doneta nakon pažljive preglede i razmatranja primenljivih zakona. Imajte nagovešte da Microsoft možda neće moći da obezbedi sadržaj naloga i da slanje naloga ili sudskog naloga ne znači da ćemo moći da vam pomognemo.

Regionalne varijante možete da vidite u Outlook.com, OneDrivei drugim Microsoft usluge kada neko premine .

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×