Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako ste dobavljač identiteta ili vlasnik veb lokacije koji se ne oslanja na poslovne ili korisničke identitete korporacije Microsoft, Microsoft Authenticator aplikacija i dalje može da vam pomogne da obezbedite identitete korisnika koji koriste verifikaciju u dva koraka. U ovom članku pružamo jednostavna uputstva koja možete da delite sa korisnicima za korišćenje Authenticator kao jednokratnog dobavljača lozinke (TOTP) zasnovanog na vremenu.

Dodatni faktor u potvrdi identiteta sprečava do 99,9% ugroženih identiteta. Među mnogim metodama koje možete da podržite, jednokratne lozinke zasnovane na vremenu kao metod verifikacije su jednostavne (korisnici ih razumeju), pouzdani (rade bez mreže), mogu se oporaviti (mogu se vratiti u prethodno stanje) i isplatiti ih (besplatni su).

Ako podržavate TOTP standard za korisnike, podelite sledeća uputstva sa njima.

Uputstva za deljenje sa korisnicima

Da bi obezbedila nalog, Authenticator vam može obezbediti kôd za dodatnu verifikaciju tokom prijavljivanja.

Instaliranje Authenticator aplikacije

  1. Da biste instalirali Authenticator na Android uređaju, skenirajte QR kôd ispod ili otvorite stranicu za preuzimanje sa mobilnog uređaja.

    Android QR kôd za otvaranje prodavnice aplikacija

  2. Da biste instalirali Authenticator na iOS, skenirajte QR kôd ispod ili otvorite stranicu za preuzimanje sa mobilnog uređaja.

    iOS QR kôd da biste otvorili App Store

Dodavanje naloga u aplikaciju Authenticator

Kada instalirate aplikaciju Authenticator, pratite dolenavedene korake da biste dodali nalog:

  1. Otvorite aplikaciju Authenticator aplikaciju.

  2. Izaberite (+) u gornjem desnom uglu.

  3. Usmerite kameru na QR kôd koji vam je obezbedio dobavljač identiteta ili pratite uputstva navedena u postavkama naloga.

Kada se nalog pojavi u aplikaciji Authenticator, možete da koristite jednokratne kodove da biste se prijavili. Za više informacija i podršku u aplikaciji Authenticator otvorite stranicu pomoć za poslovni ili školski nalog.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×