Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Evo nekoliko stvari koje treba da potvrdite ako ne dobijate izveštaje o aktivnostima aktivnosti sa Android uređaja vašeg deteta kada on radi pod operativnim sistemom Microsoft.

Potvrdite da je uključeno izveštavanje o aktivnostima

  • Prijavite se uporodičnu grupupomoću naloga za odrasle, pronađite ime deteta, izaberite stavku aktivnost, razvijte Upravljanjei uključiteizveštavanje oaktivnostima.

Uverite se da Microsoft pokretanje ima dozvolu

  • Ako vidite reklamni obaveštenje na vrhu uređaja deteta koji kaže da je pokretač potreban pristup za određene funkcije, dodirnite obaveštenje, a zatim pogledajte uputstva.

  • Ako ne vidite natpis obaveštenja, brzo prevucite nalevo sa početnog ekrana i potražite profil deteta na vrhu feedova. Videćete poruku ako dete treba da uključi dozvolu. Dodirnite poruku i slijedite korake na ekranu.

Pogledajte dečiji uređaj i aplikaciju pomoću izveštaja o aktivnostima

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×