Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Povezivanje GitHub naloga

GitHub identiteta vam GitHub nalog da koristite kao akrediitiv za novi ili postojeći Microsoft nalog, čime se GitHub naloga povezuje sa Microsoft nalogom. 

Kada se prijavite putem GitHub, Microsoft proverava da li se neke e-adrese povezane sa vašim GitHub nalogom podudaraju sa postojećim ličnim ili poslovnim Microsoft nalogom. Ako se adresa podudara sa nalogom preduzeća, biće vam zatraženo da se prijavite na taj nalog. Ako se adresa podudara sa ličnim nalogom, dodaćemo GitHub nalog kao metod za prijavljivanje na taj lični nalog.

Kada se akreditivi za GitHub i Microsoft nalog povezuju, možete da koristite to jedinstveno prijavljivanje na bilo gde, na koji možete da koristite lični Microsoft nalog, kao što su Azure lokacije, Kancelarija aplikacije i Xbox. Ovi nalozi mogu da se koriste i Azure Active Directory za prijavljivanje gosta kao Microsoft nalog, pod pretpostavkom da se adresa e-pošte podudara sa onom koju ste pozvali. 

Saveti za rešavanje problema za povezivanje GitHub naloga

Evo nekih problema koji mogu da se pojave kada povežete GitHub i Microsoft naloge.

Uobičajeni problemi sa prijavljivanjem

Možete oporaviti nalog GitHub tako što ćete ići na Poništi lozinku. Možete i da oporavite Microsoft GitHub povezan sa računarom tako što ćete uneti adresu e-pošte GitHub na adresu e-pošte Vašeg naloga.

Ako nemate drugih akreditiva na Microsoft nalogu (kao što su lozinka, Authenticator aplikacija ili bezbednosni ključ), možete da oporavite Microsoft nalog pomoću adrese e-pošte priložene uz njega. Da biste počeli, idite na oporavljanje naloga. Morate da dodate lozinku na nalog da bismo znali kako da vas prijavimo kasnije. 

Otkucajte adresu e-pošte GitHub naloga koji ste odabrali kada ste GitHub povezani Microsoft nalog. Potražićemo vas i poslati vas na GitHub za prijavljivanje. Ako na stranici za prijavljivanje postoji veza Opcije za prijavljivanje, koristite dugme prijavite se pomoću dugmeta GitHub koje se pokazuje kada kliknete na tu vezu. 

Ne mogu svi Microsoft proizvodi da pristupe lokaciji GitHub.com sa svoje stranice za prijavljivanje – na primer, Xbox konzole. Umesto toga, kada otkucate e-adresu sa povezanog GitHub naloga, poslaćemo kôd na tu adresu da bismo mogli da potvrdimo da ste to zaista vi. I dalje se prijavujete na isti nalog, samo na drugi način za prijavljivanje. 

Nikako. To ne menja lozinku GitHub; imaćete samo drugi način da se prijavite na Microsoft nalog. Svaki put kada se prijavite pomoću e-adrese, ponudićemo vam da se prijavite pomoću lozinke Microsoft naloga ili da odete GitHub se prijavite. Preporučujemo vam da, ako treba da dodate lozinku, uverite se da se ona razlikuje od lozinke za GitHub nalog.

Napomena: Povezivanje naloga GitHub identitet sa Microsoft nalogom ne daje korporaciji Microsoft pristup kodu. Kada aplikacije kao što su Azure DevOps i Visual Studio zahtevaju pristup deponijima koda, bićete upitani da odobrite određeni pristanak za ovaj pristup. 

Takođe pogledajte

Povežite Google i Microsoft naloge

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×