„Moja porodica“ za Windows Phone

„Moja porodica“ koja je sada deo funkcija Microsoft porodice predstavlja način da uključite aplikacije i preuzimanja igara svog deteta i da upravljate njima na njegovom Windows Phone telefonu. Kada konfigurišete „porodicu“ koja obuhvata nalog vašeg deteta i bar jedan roditeljski nalog, moći ćete da izaberete tip aplikacija čije preuzimanje ćete dozvoliti (besplatne, one koje se plaćaju, i jedne i druge ili nikakve). Takođe ćete moći da postavite starosnu granicu za igre koje vaše dete može da instalira.

Funkcije Microsoft porodice osmišljene su da bi vam pomogle da vodite računa o aktivnostima svog deteta na računaru i na mreži. Ako vaše dete koristi računar ili Xbox, možda ste već konfigurisali porodicu da biste koristili roditeljski nadzor. Upravljajte svojom porodicom na veb lokaciji Microsoft naloga, na stranici „Porodica“.

Konfigurišite „Moju porodicu“ da bi dete moglo da preuzima aplikacije i igre

  1. Prijavite se na adresi account.microsoft.com/family koristeći Microsoft nalog roditelja ili staratelja.
  2. Ako sada prvi put konfigurišete porodicu, izaberite opciju Dodaj dete.

    Ako ste već dodali dečije naloge u porodicu, posetite stranicu Izbor deteta da biste prikazali ili uredili njegove postavke, a zatim izaberite Dodaj.

  3. Unesite adresu e-pošte koju dete koristi za prijavljivanje na telefon i izaberite stavku Pošalji poziv. Ako dete nema adresu e-pošte, izaberite opciju Kreirajte novu adresu e-pošte za dete i pratite uputstva na ekranu.
  4. Uverite se da je dete prihvatilo vaš poziv preko svoje adrese e-pošte.

  5. Da biste dodali još jednog roditelja ili staratelja na stranici „porodica“, u odeljku Odrasle osobe izaberite dugme Dodaj. Odrasle osobe u porodici mogu da upravljaju postavkama deteta, ali ne mogu da menjaju postavke druge odrasle osobe.

Promena dečijih postavki za preuzimanje aplikacija

Možete da odredite da li će dete moći da preuzima aplikacije i igre iz Windows Phone prodavnice, kao i starosnu granicu za igre koje će moći da prikazuje i preuzima.

  1. Sa računara posetite stranicu „Porodica“ na veb lokaciji Microsoft naloga i prijavite se koristeći Microsoft nalog koji ste konfigurisali za roditelja.
  2. Sa liste izaberite nalog svog deteta.
  3. Da biste mu dozvolili da preuzima besplatne stavke, besplatne i one koje se plaćaju, ili da mu ne biste dozvolili da preuzima ništa iz Windows Phone prodavnice, posetite stranicu Kupovina i potrošnja, a zatim koristite kontrole za kupovinu u OS Windows Phone 8.

Nailazite na probleme? Pogledajte ove odgovore na neka uobičajena pitanja o konfigurisanju.

Moje dete ima Windows Phone, ali ja nemam. Da li i dalje mogu da konfigurišem „Moju porodicu“
Na stranici „Moja porodica“ piše „Ne postoji Windows Phone 8“ iako moje dete ima Windows Phone 8/Windows Phone 8.1.
Kada pokušam da dodam člana u „Moju porodicu“ dobijam poruku o grešci u kojoj piše da su potrebne dodatne informacije za taj nalog.
Pokušavam da dodam člana u „Moju porodicu“, ali dobijam poruku o grešci u kojoj piše da je nalog već deo neke druge porodice.
Vidim poruku na telefonu u kojoj piše da konfigurišem „Moju porodicu“.
Zašto mi je potrebna kreditna kartica za kreiranje dečijeg naloga i zašto mi Microsoft to naplaćuje?


Svojstva

ID članka: 11692 - Poslednji pregled: 17.05.2016. - Verzija: 8

Povratne informacije