Upoznajte Microsoft Edge

Napomena: Ovaj članak je za novu Microsoft Edge. Potražite pomoć za nasleđenu verziju sistema Microsoft Edge .

novi Microsoft Edge  je stigao i bolji je nego ikad ranije. Možete da ga nabavite ovde.

Dodali smo nove alatke za privatnost i olakšali smo vam zaštitu informacija. Izaberite stavke Postavke i dodatne opcije  > Postavke  > Privatnost i usluge .

Izaberite postavke za stranicu na novoj kartici. Da biste promenili sadržaj i raspored na stranici, izaberite stavku Postavke  na vrhu nove kartice.

Postavite početnu stranicu tako što ćete izabrati stavke Postavke i dodatne opcije  > Postavke  > Pri pokretanju .

Možete da napravite listu jezika koje biste želeli da koristite sa pregledačem Microsoft Edge i da jednostavno prelazite s jednog na drugi. Počnite tako što ćete izabrati stavke Postavke i dodatne opcije  > Postavke  > Languages. U okviru Željeni jezici izaberite stavku Dodaj jezike i odaberite jezike za koje želite da vam budu lako dostupni u pregledaču Microsoft Edge. Microsoft Edge može čak i da prevede stranice koje su na jezicima koji nisu na vašoj listi.

Uradite više uz Microsoft Edge dodavanjem proširenja. Izaberite stavke Postavke i dodatne opcijee  > Proširenja  da biste otvorili stranicu „Proširenja“. Osim proširenja iz prodavnice Microsoft Store, sada možete da dodate i proširenja iz drugih prodavnica. Na primer, možete da dodate i Honey ili Grammarly.

Novi Microsoft Edge možete da instalirate i sinhronizujete na više uređaja – sa sistemima Mac, Android, iOS i Windows. Da biste promenili postavke sinhronizacije, izaberite stavke Postavke i dodatne opcije  > Postavke  > Profili  > Sinhronizacija .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×