Upoznavanje Microsoft Edge

Napomena: Ovaj članak je za novu Microsoft Edge. Potražite pomoć za nasleđenu verziju sistema Microsoft Edge .

novi Microsoft Edge  je ovde i bolje nego ikad. Sada možete da probate.

Fotografija Surface Book uređaja

Dodali smo nove alatke za privatnost i učinili da vaše informacije budu lakše bezbedne. Idite na Postavke i još > postavki > privatnost i usluge

Snimak ekrana postavki i dugmeta "još"

Odaberite postavke za stranicu "Nova kartica". Izaberite stavku Postavke na vrhu nove kartice da biste promenili sadržaj i raspored na stranici.

Podešavanje matične stranice tako što ćete otići na Postavke i > Postavke > u pokretanju

Možete da kreirate listu jezika koje želite da koristite sa Microsoft Edgei da se lako Prebacite između njih. Počnite tako što ćete otići na Postavke i > Postavke > jezici.  U okviru željeni jeziciizaberite stavku Dodaj jezike i odaberite jezike za koje želite da budu lako dostupni u usluzi Microsoft Edge. Možete i da imate Microsoft Edge stranice koje su na jezicima koji se ne nalaze na listi.

Uradite više uz Microsoft Edge dodavanjem proširenja. Idite na Postavke i još > proširenja da biste otvorili stranicu proširenja.  Pored proširenja iz Microsoft prodavnice, sada možete da dodate oznake iz drugih radnji. Na primer, možete da dodate med ili gramatiku.

Možete da instalirate i sinhronizujete novi Microsoft Edge na više uređaja – Mac, android, iOS i Windows. Da biste promenili postavke sinhronizacije, izaberite stavku Postavke i još > postavki > profile > Sinhronizovanje

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×