Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Stigao je novi pregledač koji preporučuje Microsoft

Preuzmite brzinu, bezbednost i privatnost uz novi Microsoft Edge

Isprobajte odmah

Koristite ove savete o omiljenim lokacijama da biste Microsoft Edge.

Prikaži traku "Omiljene lokacije"

Izaberite Postavke opcije i > Postavke > izgled > prikaži traku "Omiljene lokacije" na opciju Uvek ili Samo na novim karticama. Da biste otvorili sve lokacije na traci sa omiljenim lokacijama jednim klikom, izaberite Favoriti , pritisnite i držite traku Omiljene lokacije (ili kliknite desnim tasterom miša na njih) , a zatim izaberite Otvori sve.

Sinhronizovanje favorita na svim uređajima

Ako ste prijavljeni u aplikaciju Microsoft Edge Microsoft nalog, možete da sinhronizujete favorite (i još mnogo toga!) na svim svojim uređajima tako da su vam dostupni gde god da se budete. Više informacija o tome kako to da uradite možete da uradite u e-Microsoft Edge na uređajima.

Uvoz omiljenih lokacija

Evo kako da uvezete omiljene lokacije i lozinke iz programa Internet Explorer, Chrome, Firefox ili HTML ili CSV datoteke koju je generisao drugi pregledač Microsoft Edge.

 1. U Microsoft Edgestavku izaberitestavkePostavkei m ili > Postavke > Profile > Import Browser Data. 

 2. Izaberite stavku Odaberite šta želite da uvezete, izaberite pregledač u okviru Uvoziz , a zatim izaberite uvezi. Pojaviće se samo pregledači instalirani na računaru. 

 3. U protivnom, kada izaberete stavku Odaberite šta želite da uvezete ,izaberite stavku Omiljene lokacije ili Obeleživači HTML datoteku ili Lozinke CSV datoteke u okviru stavke Uvoz iz ,izaberite stavku Odaberi datoteku ,a zatim odete na datoteku na uređaju i izaberite stavku Otvori.

Iz programa Internet Explorer 11

 1. Na računaru Windows 10 S otvorite Microsoft Edge, izaberite stavku Postavke i još > Postavke > Uvoz iz drugog pregledača.

 2. Odaberite Internet Explorer, a zatim izaberite stavku Uvezi.

Čuvajte svoje omiljene lokacije ovde ili ih prevucite gde god želite. Pokažite svoje organizacione veštine tako što ćete kreirati, izbrisati ili preimenovati fascikle sa favoritima. Da biste rasporedili omiljene lokacije po abecednom redu, pritisnite i držite bilo koju stavku na listi ili kliknite na nju desnim tasterom miša.

Iz usluge Google Chrome

Postarali smo se za to da možete da nabavite favorite, sačuvane lozinke i druge informacije iz programa Chrome. Ako se niste prijavili u Chrome pomoću Google naloga, trebalo bi da ih izvezete iz programa Chrome na PC ili Mac računaru. Evo kako:

 1. U programu Chrome izaberite dugme koje obično koristite da biste došli do obeleživača ili postavki – Prilagođavanje i kontrolaGoogle Chrome.

 2. Izaberite stavku Obeleživači > upravljač obeleživačima.

 3. Izaberite stavku Organizuj (tri vertikalne stavke na plavom baneru) > Izvezi obeleživače i sačuvajte datoteku na uobičajenoj lokaciji datoteke, kao što je Radna površina.

 4. Prenesete datoteku na Windows 10 S računar. Možete da je pošaljete sebi putem e-pošte, sačuvate ga na USB disku ili da ga otpremite na OneDrive. Datoteka bi trebalo da se zove nešto poput bookmarks_x_xx_xx.html (x predstavlja današnji datum)

 5. Sada na Windows 10 S računaru otvorite Microsoft Edge, izaberite stavku Postavke i > Postavke > Uvoz iz drugog pregledača > Uvoz iz datoteke i izaberite datoteku koju ste preneli na ovaj računar.

 6. Ako je sve uspelo, trebalo bi da vidite "Sve je završeno!" u Microsoft Edge.

 7. Izaberite stavku Prikaži uvezene omiljene lokacije – omiljene lokacije bi trebalo da se nalazi u fascikli koja se zove Uvezene iz obeleživača.

Čuvajte svoje omiljene lokacije ovde ili ih prevucite gde god želite. Pokažite svoje organizacione veštine tako što ćete kreirati, izbrisati ili preimenovati fascikle sa favoritima. Da biste rasporedili omiljene lokacije po abecednom redu, pritisnite i držite bilo koju stavku na listi ili kliknite na nju desnim tasterom miša.

Ako ste se prijavili u Chrome pomoću Google naloga i sinhronizovali obeleživače, pratite ove korake:

 1. Na Windows 10 S računaru idite na https://takeout.google.com/settings/takeout.

 2. Da biste uvezli samo Chrome obeleživače, izaberite stavku Izaberi nijedno, a zatim uključite Chrome.

 3. Razvijte chrome iodaberite stavku Izbor Chrome podataka.

 4. Izaberite CHROME PODATKE, poništite izbor svega osim Obeleživača, a zatim kliknite na dugme U redu.

 5. Pomerite se nadole do dna, izaberite stavku DALJE, a zatim KREIRAJ ARHIVU.

 6. Kada se kreira arhiva (možda ćete morati da sačekate malo) izaberite stavku PREUZMI.

 7. Izaberite stavku Otvori u obaveštenju o preuzimanju u pregledaču, a zatim odaberite stavku> Izdvajanje svih.

 8. Izaberite stavku Potraži da biste odabrali uobičajenu lokaciju datoteke kao što je Radna površina , izaberite stavku Izbor fascikle > Izdvajanje.

 9. Prebacite se na Microsoft Edge, izaberite stavku Postavke i > Postavke> Uvoz iz drugog pregledača.

 10. U okviru Uvoz ili izvoz datotekeizaberite stavku Uvezi iz datoteke.

 11. Pronađite fasciklu "Takeout" koju ste prethodno sačuvali u programu Chrome, izaberite stavku Chrome,a zatimBookmarks.html.

 12. Ako je sve uspelo, trebalo bi da vidite "Sve je završeno!" u Microsoft Edge

 13. Izaberite stavku Prikaži uvezene omiljenelokacije – omiljene lokacije bi trebalo da se nalazi u fascikli koja se zove Uvezene iz obeleživača.

Čuvajte svoje omiljene lokacije ovde ili ih prevucite gde god želite. Pokažite svoje organizacione veštine tako što ćete kreirati, izbrisati ili preimenovati fascikle sa favoritima. Da biste rasporedili omiljene lokacije po abecednom redu, pritisnite i držite bilo koju stavku na listi ili kliknite na nju desnim tasterom miša.

Iz sela Mozilla Firefox

 1. Na PC ili Mac računaru otvorite Firefox i izaberite stavku Prikaži obeleživače > Prikaži sve obeleživače.

 2. Izaberite stavke Uvoz i pravljenje > za izvoz obeleživača u HTML i sačuvajte datoteku na uobičajenoj lokaciji datoteke kao što je Radna površina.

 3. Prenesete datoteku na Windows 10 S računar. Možete da je pošaljete sebi putem e-pošte, sačuvate ga usB diverom ili da je otpremite na OneDrive. Datoteka bi trebalo da se zove nešto poput bookmarks.html.

 4. Sada na Windows 10 S računaru otvorite Microsoft Edge, izaberite stavku Postavke i > Postavke>Uvoz iz drugog pregledača > Uvezite iz datoteke i izaberite datoteku koju ste preneli na ovaj računar.

 5. Ako je sve funkcionisalo, trebalo bi da vidite "Sve je završeno!" u Microsoft Edge

 6. Izaberite stavku Prikaži uvezene omiljenelokacije – omiljene lokacije bi trebalo da se nalazi u fascikli koja se zove Uvezene iz obeleživača.

Čuvajte svoje omiljene lokacije ovde ili ih prevucite gde god želite.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×