Ako ste uvezli podatke prilikom podešavanjanovi Microsoft Edge , proširenja su uključena kao deo procesa uvoza. Međutim, mogu da se uvezu samo proširenja na novoj dodaci za Microsoft Edge veb lokaciji.

Neprekidno radimo sa projektantima proširenja na objavljivanju njihovih proširenja na dodaci za Microsoft Edge veb lokaciji i dodavaćemo još proširenja u predstojećim mesecima.

Kako da proširenja nisu dostupna na veb dodaci za Microsoft Edge?

Ako ne vidite proširenje koje želite na veb lokaciji dodaci za Microsoft Edge, možete da instalirate proširenja iz skladišta proširenja kompatibilnih sa Chromium, kao što je Chrome Web Store. 

  1. Idite na Chrome Web Store.

  2. Izaberite stavku Dozvoli proširenja iz drugih prodavnica u baneru na vrhu stranice.

  3. Izaberite proširenje koje želite da dodate i izaberite Dodaj u Chrome.

  4. U odzivu koji prikazuje dozvole koje zahteva proširenje pažljivo pregledajte dozvole i izaberite stavku Dodaj proširenje.

  5. Videćete poslednji odziv koji potvrđuje da je proširenje dodato.

Zašto se Microsoft prevodilac ne nalazi na novoj dodaci za Microsoft Edge lokaciji?

Pošto novi Microsoft Edge  sadrži ugrađenu funkciju "Prevedi", nismo uključili informacije u Microsoft prevodilac lokaciji dodaci za Microsoft Edge. Imajte na Show translate options icon ikona Prevedi se samo na traci adresa kada odete na veb stranicu na stranom jeziku.

Jezik se smatra stranim ako se ne nalazi na listi željenih jezika u postavkama. Jezike možete da dodate na ovu listu ili ih uklonite sa edge://settings/languages, ili ako izaberete stavke Postavke i još mnogo toga > Postavke  > jezicima.

Veb stranicu uvek možete da prevedete tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša i izabrati stavku Prevedi iz menija koji se klikne desnim tasterom miša. Radimo i na funkciji koja će vam omogućiti da prevedete tekst koji ste izabrali. Očekujte da ćete uskoro videti ovu funkciju. 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×