Ako ste instalirali Office na računaru kao deo Microsoft 365 za preduzeća pretplate, a organizacija se prebaci na drugi Microsoft 365 za preduzeća plan, možda ćete morati da instalirate verziju sistema Office koja se dolazi uz novi plan. Office vam to javlja tako što prikazuje sledeću poruku u roku od 1 do 3 dana nakon promene plana:

„Obaveštenje o nalogu. Pretplata Microsoft 365 ima promenu na čekanju. Prijavite se da biste nastavili da koristite aplikacije bez ometanja.“

Tu poruku možete da vidite i ako ne ažurirate Office odmah:

„Neophodno je ažuriranje. Pretplata Microsoft 365 ima promenu na čekanju. Primenite promenu odmah da biste nastavili da koristite aplikacije.“

Kako da ažuriram Office da bi se zaustavilo obaveštenje o nalogu poruke

Kada otvorite Office i vidite dijalog Obaveštenje o nalogu izaberite stavku Ažuriraj i prijavite se ako se to zatraži.

Office će preuzeti ispravke i završiti konverziju u pozadini čak i ako nije pokrenut. Stara verzija sistema Office deinstalira se u sklopu ovog procesa.

Šta se dešava ako ne instaliram verziju koja se dobija iz novi plan?

Ako ne instalirate verziju sistema Office koja se dolazi uz novi Microsoft 365 za preduzeća plan, Office će početi da prikazuje na naslovnu traku (Nelicencivani proizvod) i vidite sledeću poruku:

„AŽURIRANJE JE OBAVEZNO. Pretplata Microsoft 365 ima promenu na čekanju. Primenite promenu odmah da biste mogli da nastavite da koristite aplikacije.“

Office na kraju prelazi u režim smanjene funkcionalnosti i onemogućava se većina dugmadi i funkcija. Instalirajte novu verziju sistema Office što pre možete kako bi sve funkcije sistema Office nastavile da rade.

Crveni baner u Office aplikacijama na kom piše: „NEOPHODNO JE AŽURIRANJE: Pretplata na Office 365 ima promenu na čekanju. Primenite promenu odmah da biste nastavili da koristite aplikacije“.

Niste se prebacili na drugi plan?

Greške u vezi sa nelicenciranim proizvodom mogu se pojaviti i iz drugih razloga. Pomoć potražite u članku Greške „Nelicencirani proizvod“ u sistemu Office.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Pomoć

Potrebna vam je pomoć?
Obratite se podršci

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×