Sadržaj
×

Važno: Kada izaberete opciju da aktivirate Office putem telefona, možda ćete videti sledeću grešku: Aktivacija putem telefona više nije podržana za proizvod. Da biste aktivirali Office telefonom, možete da pozovete broj za određenu zemlju/region naveden u ovom članku.

U većini slučajeva trebaće vam šifra proizvoda da biste aktivirali Office 2010. Potrebna vam je pomoć da pronađete šifru proizvoda?

Aktiviranje sistema Office 2010 na mreži

  1. Izaberite stavke Datoteka > Pomoć > Aktiviraj šifru proizvoda.

    Ako ne vidite dugme Aktiviraj šifru proizvoda, softver je već aktiviran i ne morate ništa da radite.

  2. Sledite korake u čarobnjaku za aktiviranje.

Ako aktiviranje vršite putem interneta i imate sporu vezu, možda ćete želeti da aktiviranje izvršite telefonom.

Aktiviranje sistema Office 2010 telefonom

  1. U čarobnjaku za aktiviranje odaberite stavku Želim da aktiviram softver telefonom.

  2. Pozivajte brojeve za određenu zemlju ili region naveden u ovom članku.

    Za osobe sa oštećenim sluhom dostupna je usluga Microsoft tekstualni telefon (TT/TTY). U Sjedinjenim Državama pozovite (800) 718-1599 pomoću TT/TTY modema. Van Sjedinjenih Država, pozovite (716) 871-6859 pomoću TT/TTY modema. TT/TTY usluga dostupna je samo na engleskom jeziku.

  3. Kada pozovete servisnu službu za aktiviranje, od vas će se tražiti da obezbedite ID instalacije (prikazan na ekranu) i druge relevantne informacije. Nakon verifikacije ID-a instalacije primićete ID potvrde.

  4. U čarobnjaku za aktiviranje, u prostoru na dnu ekrana otkucajte ID potvrde i pritisnite taster Enter.

Savet: Ako i dalje ne možete da aktivirate Office, pozovite broj za aktiviranje, ali ništa ne unosite niti govorite. Poziv će se usmeriti na nekoga ko može da vam pomogne.

Aktiviranje sistema Office 2010 na drugom ili računaru koji je vraćen u prethodno stanje

Vaša Office 2010 licenca omogućava ponovno instaliranje sistema Office na istom računaru, a neke licence omogućavaju aktiviranje sistema Office na više računara. Ako pokušate da aktivirate Office i dobijete poruku da ste ga instalirali previše puta, koristite opciju za telefon u čarobnjaku za aktiviranje da biste se obratili licu za tehničku podršku. Da biste saznali više o dozvolama uslova licence, pročitajte uslove licenciranja za Microsoft softver za svoj Office proizvod.

Šta se dešava ako ne aktivirate Office 2010

Ako ne aktivirate softver, na kraju se Office 2010 prebacuje u režim smanjene funkcionalnosti gde vam omogućava da otvarate datoteke radi prikazivanja, ali ne i da ih uređujete. I dalje možete izvršiti aktiviranje izborom stavki Datoteka > Pomoć > Aktiviraj šifru proizvoda. U čarobnjaku za aktiviranje odaberite opciju za aktiviranje telefonom, a kada pozovete broj za aktiviranje, ništa ne unosite niti govorite. Poziv će se usmeriti na nekoga ko može da vam pomogne.

Aktivacija količinskog izdanja sistema Office

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×