Brisanje tima slobodne organizacije

Brisanje tima slobodne organizacije

Brisanje tima Free org preduzima nekoliko koraka. 

Morate da budete administrator da biste izbrisaliBesplatni Teams organizaciju. Automatski ste administrator ako ste kreirali Besplatni Teams org ili ako je drugi administrator promenio vašu ulogu u administrator.

Evo procedure:

1. uklanjanje članova iz tima

Da biste počeli, morate da uklonite sve osobe iz tima (osim vas). Da biste to uradili, prijavite se na slobodnu organizaciju tima koje želite da izbrišete, kliknite na sliku profila na vrhu timova, a zatim izaberite stavku Upravljanje org. Kliknite na X pored svake osobe da biste ih uklonili.

Upravljanje timom u timovima

2. nabavite administratorsku e-adresu

Zatim treba da nabavite svoju adresu e-pošte administratora da biste mogli da nastavite proces. Idite ovdeda biste dobili svoju adresu e-pošte administratora. Odaberite stavku grupe, izaberite grupe koje posedujem, a zatim pronađite adresu e-pošte administratora sa desne strane.

Napomena: Vaša e-adresa administratora će izgledati slična admin@yourfreeorgname.onmicrosoft.com.

snimak administratorske adrese e-pošte

3. dovršavanje procedure za poništavanje lozinke

Kada administrator e-pošte bude slobodna za timove, idite u Microsoft 365 centar administracije. Kada se od vas zatraži da se prijavite, odaberite stavku zaboravio sam lozinku.

Unos lozinke

Zatim dovršite proces poništavanja lozinke pomoću administratorske adrese e-pošte koju ste nabavili u drugom drugom odeljku. 

  • Dovršite korake za verifikaciju.

  • Primićete e-poruku sa kodom koji možete da koristite da biste konfigurisali novu lozinku.

Kôd za verifikaciju e-pošte

  • Unesite kôd da biste dovršili proces verifikacije.

Unos verifikovnog ekrana

4. Pripremite direktorijum za brisanje

Pomoću vaše e-adrese administracije i nove administratorske lozinke, prijavite se na Azure portal, odaberite stavku Prikaži portal Dugme „Još“  u gornjem levom uglu ekrana, a zatim izaberite stavku Azure Active Directory u levoj koloni.

U programu Azure Active Directory izaberite stavku Izbriši direktorijum. Ovo neće zapravo da se izbriše, ali ćete završiti proces tako što ćete pratiti sledeće korake.

Brisanje direktorijuma u Azure

5. dovršavanje potrebnih radnji

Da biste mogli da je izbrišete, direktorijum će morati da prođe nekoliko provera. Koristite veze ukolonipotrebna radnja pored svake stavke da biste prosleđuje čekove.

Ekran "obavezni koraci"

Moraćete da se obratite svim stavkama sa potrebnim radnjama osim za pretplate. Pobrinućete se za to u sledećem delu.

Napomena: Ako primite poruku o potrebi sa podizatanjem dozvola za uklanjanje pretplata, izaberite stavku Azure Active Directory na levoj strani, idite nadole do dna stranice i postavljanje upravljanja pristupom za Azure resurse zada.

Podizanje dozvola u usluzi Azure

6. Otkaži i Izbriši pretplatu

Kada jedina preostala stavka ostane Pretplata, idite u Microsoft 365 centar administracije i prijavite se pomoću e-pošte i lozinke administratora.

Sada treba da otkažete pretplatu (pre nego što napokon možete da izbrišete direktorijum). Prvo idite ovde i slijedite korake za otkazivanje i brisanje pretplate.

7. izbrišite direktorijum

Posle 72 časova, vratite se na Azure portal i prijavite se pomoću e-pošte i lozinke administratora koje ste ranije podesili.

Izaberite Azure Active Directoryna levoj strani, a zatim Izbrišite direktorijum. Svi Potvrdni znakovi treba da budu zeleni. Na kraju, kliknite na dugme Izbriši na dnu ekrana.

Završeni su pretplata na pretplatu

I to je to!

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×