Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Deblokiranje Outlook.com naloga

Vaš Outlook.com nalog je možda privremeno blokiran zato što smo primetili neke neobične aktivnosti prijavljivanja. Znamo da vas nervira činjenica da je vaš nalog blokiran, ali želimo da vas zaštitimo od prevare ili zloupotrebe. Evo kako da deblokirate nalog.

Napomena: Ako je poštansko Outlook.com ili OneDrive skladište puno, ne možete da šaljete ili primate e-poštu. Proverite otpremno poštansko sanduče ili skladište poštanskog sandučeta da biste videli šta zauzima prostor. Saznajte više.

Deblokiranje ili deblokiranje naloga

 1. Da biste deblokirali nalog, moraćete da poništite lozinku.

  Deblokiranje naloga

 2. Unesite adresu e-pošte blokiranog naloga, a zatim unesite znakove koje vidite na ekranu i kliknite na dugme Dalje.

 3. Unesite kôd koji je generisala aplikacija za autorizovanje ili izaberite stavku Koristi drugu opciju verifikacije da biste dobili tekstualnu poruku.

  Napomene: 

  • Nije vam potreban pametni telefon da biste primili bezbednosni kôd.

  • Tekstualne poruke mogu da poticu od "MSFT", kratkog broja ili broja mobilnog telefona. Ako ste zahtevali bezbednosni kôd, možete imati poverenja u poruku koja stiže.

  • Ako nemate alternativni telefonski broj ili adresu e-pošte ili im nemate pristup, izaberite stavku Nisam dobio/la kôd kada budete upitani za kôd pri prijavljivanju ili Nemam pristup kada budete menjali lozinku i zatim pratite uputstva.

 4. Posle unošenja bezbednosnog koda, morate da promenite lozinku kako biste dovršili proces deblokiranja.

Obavezno napravite jaku i jedinstvenu lozinku kako biste dobro zaštitili svoj nalog. Koristtie velika slova, brojeve i simbole za lozinku i pokušajte da ne koriste istu lozinku za različite naloge. Za više saveta o tome kako da lozinka bude bezbednija pogledajte odeljak Zaštitite Outlook.com nalog e-pošte.

Ako nemožete da deblokirate nalog

Ako i dalje ne možete da deblokirate nalog unosom bezbednosnog koda ili promenom lozinke, idite na odeljak Kada ne možete da se prijavite na Microsoft nalog.

Napomena: Ovaj članak će vam pomoći da poništite lozinku, da vas vodi ako poništavanje lozinke ne funkcioniše i postoji veza ka obratite se podršci.

Takođe pogledajte

Moj Outlook.com nalog je hakovan

Besplatno preuzmite aplikaciju Microsoft Authenticator na telefon.

Kako da dobijete podršku za Outlook.com

I dalje vam je potrebna pomoć?

Da biste dobili podršku u usluzi Outlook.com, kliknite ovde ili izaberite stavku „Pomoć“ na traci sa menijima i unesite upit. Ako putem samopomoći ne rešite problem, pomerite se nadole do stavke I dalje vam je potrebna pomoć? i izaberite opciju Da.

Da biste stupili u kontakt sa nama u usluzi Outlook.com, potrebno je da se prijavite. Ako ne možete da se prijavite, kliknite ovde

Za drugu pomoć u vezi sa Microsoft nalogom i pretplatama posetite Pomoć za nalog i naplatu.

Ikona aplikacije „Pronalaženje pomoći“

Da biste pronašli pomoć i rešili probleme sa drugim Microsoft proizvodima i uslugama, unesite problem ovde

Postavljajte pitanja, pratite diskusije i delite svoje znanje u zajednici na sajtu Outlook.com.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×