Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Ovaj članak navodi neka od najčešće postavljanih pitanja o završeku podrške za personalizovanu adresu e-pošte u sistemu Microsoft 365 i promene u Microsoft skladištu u oblaku.

Promene u personalizovanim adresama e-pošte u Outlook.com 

Od 30. novembra 2023. Microsoft 365 Personal ili Microsoft 365 Family pretplatnici više neće moći da kreiraju novu e-adresu za bilo koji personalizovani domen povezan sa njihovim Outlook.com poštanskim sandučetom.

Razvijte odeljak ispod da biste saznali više.

Ako već imate personalizovanu adresu e-pošte u Outlook.com, ništa se neće promeniti i možete da nastavite da je koristite bez ikakvom ometanja u usluzi. Međutim, moraćete da sačuvate podešavanje personalizovane adrese e-pošte u programu Outlook.

Ako posle 30. novembra 2023. uklonite personalizovanu adresu e-pošte sa Outlook.com naloga, nećete moći ponovo da je dodate. Funkcija vam više neće biti dostupna.  

Posle 30. novembra 2023. Microsoft 365 Personal ili Microsoft 365 Family pretplatnici koji uklone svoju personalizovanu adresu e-pošte sa svog Outlook.com naloga neće moći ponovo da je dodaju. Funkcija vam više neće biti dostupna. 

Ako se predomislite i želite da koristite Outlook sa personalizovanom adresom e-pošte, morate da se prebacite na neki od naših Microsoft 365 Business planova.  

Pretplatnici na Microsoft 365 dobijaju ekskluzivan pristup ovim Outlook.com premium funkcijama. 

 • Napredna bezbednost e-pošte. Kao Microsoft 365, dobijate poboljšane bezbednosne alatke koje vam pomažu da zaštitite prijemno sanduče od phishinga i malvera. Saznajte više o naprednim Outlook.com bezbednosti za pretplatnike.

 • Šifrovanje e-pošte. Outlook.com uključuje šifrovanje i sprečavanje funkcija prosleđivanja koje obezbedjuju da poverljive i lične informacije koje delite putem e-pošte ostanu šifrovane i ne ostavljaju Microsoft 365. Ovo je korisno kada nemate poverenja u dobavljača usluga e-pošte primaoca da bi bio bezbedan. Saznajte više o šifrovanim porukama.

 • Interfejs bez oglaša. Microsoft 365 pretplatnici uživaju u poštanskom sandučetu bez o Outlook.com oglaša. 

 • Veće skladište poštanskog sandučeta. Microsoft 365 pretplatnici dobijaju 50 GB skladišta e-pošte kao pogodnost pretplate. Imaćete 50 GB prostora za skladištenje e-pošte na raspolaganju.

  Napomena: Pretplatnicima na probnu verziju nije dostupno Microsoft 365 50 GB. Povećano skladište postaje dostupno samo ubrzo nakon pokretanja plaćene pretplate. 

 • Premium podrška. Microsoft 365 obuhvataju premium podršku za korisnike, tako da ako treba da se obratite korporaciji Microsoft za pomoć, dobijate naš najviši nivo usluge.

Saznajte više o Microsoft 365 premium funkcijama.

Ne. Možete da nastavite da kreirate pseudonime za Outlook.com poštansko sanduče i dodate druge adrese e-pošte kao alternativni način prijavljivanja.

Promene skladišta u oblaku

Počev od 1. februara 2023. godine, skladište u oblaku korišćeno u Microsoft 365 aplikacijama i uslugama obuhvatiće podatke Outlook.com priloga i OneDrive podatke. Svi podaci će i dalje biti zaštićeni sveobuhvatnim skupom bezbednosnih funkcija korporacije Microsoft.

Ova ispravka neće uticati Outlook.com skladišta poštanskog sandučeta. Međutim, ovo može smanjiti količinu dostupnog skladišta u oblaku za korišćenje sa OneDrive. Ako dostignete kvotu skladišta u oblaku, vaša mogućnost slanja i prijema e-poruka u usluzi Outlook.com će biti poremećena.

Da bismo obezbedili najbolji utisak pri radu, promene skladišta u oblaku i nova traka kvote postepeno će se objavljivati 1. februara 2023. ili posle 1. februara 2023. u postavkama aplikacija, postavkama operativnog sistema Windows i Microsoft nalogu. Ako ne vidite novo iskustvo skladištenja u postavkama ili Microsoft nalogu, obavezno proverite u sledećim sedmicama.

Vaše skladište u oblaku obuhvata:

 • OneDrive datoteke i fotografije, na primer:

  • Lične datoteke koje skladištite, otpremate i sinhronizujete sa računara ili mobilnog uređaja, kao što su Office dokumenti, snimci mobilnih kamera, snimci ekrana i druge datoteke i fotografije koje su sačuvane u OneDrive, uključujući fascikle "Radna površina", "Dokumenti" i "Slike".

  • Sve stavke u korpi za otpatke.

 • Outlook.com priloga.

 • Teams prilozi poruka & snimcima.

Možete da proverite iskorišćenost skladišta i kvote u OneDrive ili Outlook.com.

In OneDrive:
Check your storage

In Outlook.com:
Check your storage

Saznajte više o pretplati

Razvijte odeljak ispod da biste saznali više.

Pogodnosti pretplate na Microsoft 365 obuhvataju Premium verzije programa Word, Excel i PowerPoint, 1 TB skladišta u oblaku OneDrive za pravljenje rezervne kopije datoteka i fotografija, naprednu bezbednosnu zaštitu u uslugama OneDrive i Outlook i mogućnost da se obratite podršci putem ćaskanja ili telefona bez dodatnih troškova tokom perioda pretplate, kao i još mnogo toga. 

 1. Idite na stranicu usluge & pretplate .

 2. Ako vam bude zatraženo, odaberite stavku Prijavi se i unesite e-adresu i lozinku Microsoft naloga povezanu Microsoft 365 pretplatu.

 3. Kliknite na dugme Upravljaj, ako je pretplata kupljeni preko korporacije Microsoft, videćete opcije za upravljanje pretplatom, u suprotnom bićete preusmereno na veb lokaciju nezavisnog prodavca gde ste kupili pretplatu.

Ako ne želite da nastavite pretplatu na Microsoft 365, posetite stranicu Otkazivanje Microsoft 365 pretplate za uputstva.  

Ako ste kupili Microsoft 365 sa periodičnom naplatom od nezavisnog prodavca umesto iz Prodavnice Microsoft Store, obratite se nezavisnom prodavcu direktno da biste otkazali pretplatu.  

Saznajte više

Kako funkcioniše Microsoft skladište?

Uporedite sve Microsoft 365 planove

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×