Dobro došli u Microsoft zaduženja

Microsoft To Do je jednostavna i pametna Lista zaduženja koja vam pomaže da upravljate svim zadacima na jednom mestu. Možete da radite na zadacima za dan u mom danu i da kreirate bilo koji broj dodatnih lista za organizovanje posla, namirnica, putovanja, kupovine, filmova za gledanje – dobili ste ideju! 

Marketinški spisak otvorena sa izabranim pripremama za prezentaciju. Prikaz detalja se otvara sa tri koraka i ponavlja krajnji rok i dodaje podsetnik. Mesečna Report.pptx je priložena datoteka.

Na svaku listu možete da dodate neograničen broj zadataka. Zadržite sve na putu postavljanjem krajnjeg datuma i podsetnika za svaki zadatak i sa glavnim zadacima. Koristite korake za prekid većih zadataka u delovima i beleškama za zapisivanje dodatnog detalja. Zadaci se automatski pojavljuju i u Outlook zadacima zbog toga što se skladište na Exchange Online serverima. 

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×