Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Poslednji put ažurirano: oktobra 2010.

Sadržaj

Ova stranica je dodatak uz izjavu o privatnosti za Microsoft Lync proizvode. Da biste razumeli prakse prikupljanja podataka i korišćenja relevantnih za određeni Microsoft Lync proizvod ili uslugu, trebalo bi da pročitate ovu izjavu o privatnosti i sve primenljive dodatke.

Istorija ćaskanja

Svrha ove funkcije: Funkcija "Istorija ćaskanja" sadrži sve poruke i datoteke objavljene u sobi za ćaskanje, bez obzira na to da li su te poruke i dalje u prikazu sobe za ćaskanje.

Prikupljene, obrađene ili prenete informacije: Istorija ćaskanja skladišti poruke i datoteke objavljene u sobi za ćaskanje na serveru koji konfiguriše administrator. Informacije se ne šalju korporaciji Microsoft.

Upotreba informacija: Sadržaj istorije ćaskanja možete pretražiti u određenoj sobi za ćaskanje, određenoj fascikli ili u svim sobama za ćaskanje u kojoj ste član i koje imaju istoriju ćaskanja. Morate biti član sobe za ćaskanje da biste pristupili istoriji ćaskanja.

Izbor/kontrola: Istorija ćaskanja je dostupna samo za sobe za ćaskanje u kojima je funkciju omogućio menadžer sobe za ćaskanje.

Evidentiranje na strani klijenta

Svrha ove funkcije: Client-Side Evidentiranje skladišti informacije o korišćenju komunikacionog softvera Microsoft Lync 2010 Group Chat na računaru, na vašem korisničkom profilu. Informacije se mogu koristiti za rešavanje problema Lync 2010 grupnog ćaskanja koje možda imate.

Prikupljene, obrađene ili prenete informacije: Client-Side Evidentiranje skladišti informacije na računaru kao što su session initiation protocol (SIP) poruke za interakcije grupnog ćaskanja. To uključuje informacije o računaru za slanje i serverima koji usmeravaju svaku objavu grupnog ćaskanja, kao što su IP adresa i mrežna adresa. Pored toga, biće uskladišteni spisak kontakata, IP adresa, broj telefona, ime za prikaz, ime računara, informacije o prisutnosti i imena standardnih, obuhvaćenih i privatnih soba za ćaskanje koje ste napravili. Međutim, sadržaj objava grupnog ćaskanja se ne skladišti. Client-Side evidentiranje ne šalje nikakve informacije sa računara.

Upotreba informacija: Evidencije na strani klijenta mogu da se koriste za rešavanje problema grupnog ćaskanja koje možda imate. Evidencije se ne šalju automatski korporaciji Microsoft, ali možete odabrati da ih ručno pošaljete.

Izbor/kontrola: Client-Side evidentiranje je podrazumevano uključeno i nije ga moguće onemogućiti. Međutim, možete da pristupite datoteci evidencije na strani klijenta za ćaskanje grupe ili da je izbrišete, što možete da pronađete tako što ćete uraditi sledeće

  1. Otvorite fasciklu na računaru koja sadrži datoteku evidencije na strani klijenta za ćaskanje grupe. Lokacija ove fascikle će se razlikovati u zavisnosti od operativnog sistema koji koristite:

    • Ako koristite operativni Windows 7 ili Windows Vista, fascikla se nalazi na <Sistemskoj disk jedinici>\Korisnici\<Korisničko ime>\Praćenje.

    • Ako koristite operativni sistem Windows XP, fascikla se nalazi na <Sistemskoj disk jedinici>\Dokumenti i Postavke\<Korisničko ime>\Praćenje.

  2. U fascikli odaberite datoteku koja počinje imenom GroupChatConsole. Ovo je datoteka evidencije grupnog ćaskanja.

Usaglašenost

Svrha ove funkcije: Funkcija usaglašenosti omogućava administratoru da arhivira evidentiranu i neoznačenu aktivnost grupnog ćaskanja, uključujući grupno ćaskanje, datoteke, priče i slike.

Prikupljene, obrađene ili prenete informacije: Funkcija usaglašenosti skladišti sadržaj poruka ćaskanja i informacije o korišćenju ćaskanja na serveru koji konfiguriše administrator. Informacije se ne šalju korporaciji Microsoft.

Upotreba informacija: Administrator može da koristi ove informacije da bi upravljao upotrebom grupnog ćaskanja u organizaciji.

Izbor/kontrola: Funkcija usaglašenosti je podrazumevano isključena i administrator preduzeća mora da je uključi. Trebalo bi da pregledate upotrebu podataka preduzeća i smernice za nadgledanje da biste utvrdili da li je funkcija usaglašenosti možda omogućena.

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×