Dodatak izjavi o privatnosti za Office 365 Admin Mobile za Windows Phone

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Poslednji put ažurirano: oktobra 2013.

Ova stranica predstavlja dodatak Izjava o privatnosti za Microsoft Online Services.

Ne odjavljuj me

Svrha ove funkcije:    Kada se izabere na stranici za prijavljivanje, korisnik neće morati da unosi akreditive svaki put kada se pokrene aplikacija.

Prikupljene, obrađene ili prenete informacije:    Kada je izabrana opcija „Ne odjavljuj me“, korisničko ime i lozinka se šifruju i skladište u skladištu aplikacije.

Korišćenje informacija:    Kada je izabrana opcija „Ne odjavljuj me“, korisnik ne mora ponovo da unosi korisničko ime i lozinku svaki put kada se aplikacija pokrene ili se nastavi njeno korišćenje.

Izbor/kontrola:    Korisnik može da izabere ili da opozove izbor opcije „Ne odjavljuj me“ na stranici za prijavljivanje aplikacije. Kada se opozove opcija „Ne odjavljuj me“, iz aplikacije se brišu sačuvani šifrovani korisnički akreditivi.

Slanje informacija o grešci korporaciji Microsoft

Svrha ove funkcije:    Slanje informacija o grešci omogućava aplikaciji da prikuplja i šalje evidencije na stran klijenta korporaciji Microsoft kako bi doprinela istraživanju grešaka aplikacije na koje se može naići. Tipovi događaja koji generišu grešku na strani klijenta uključuju prekinuti protok podataka između aplikacije i usluge, kao i unutrašnje greške aplikacije.

Prikupljene, obrađene ili prenete informacije:    Kada je omogućeno slanje informacija o grešci, evidentiraju se informacije kao što su kôd greške i vremenska oznaka pojavljivanja greške. Aplikacije će proveravati podatke o evidenciji grešaka jednom na svaka 24 časa; ako postoje podaci o evidenciji grešaka, aplikacija će poslati informacije o grešci korporaciji Microsoft. Ime domena korisnika je uključeno u informacije o grešci koje se šalju korporaciji Microsoft. Informacije koje mogu lično da vas identifikuju ne šalju se korporaciji Microsoft.

Korišćenje informacija:    Korporacija Microsoft koristi informacije sadržane u poslatom izveštaju o informacijama o grešci za identifikovanje uobičajenih grešaka aplikacije i kako bi poboljšala korisnički utisak pri radu sa aplikacijom Office 365 Admin.

Izbor/kontrola:    Funkcija slanja informacija o grešci je podrazumevano isključena i korisnik aplikacije može da je omogući. Funkcija može da se omogući/onemogući i željene opcije mreže za prenos podataka o grešci korporaciji Microsoft mogu da se ažuriraju na stranici „Podešavanja“ aplikacije.

Slanje informacija o grešci može se omogućiti na sledeći način:

  1. Prijavite se u Office 365 Admin.

  2. Dodirnite stavku Postavke na traci aplikacije.

  3. Na stranici „Postavke“:

    1. Dodirnite stavku Pošalji informacije o grešci korporaciji Microsoft – korisnik može dati saglasnost i poslati informacije o grešci aplikacije korporaciji Microsoft. Ova funkcija je podrazumevano onemogućena.

    2. Pošalji samo kada sam povezan sa Wi-Fi mrežom (podrazumevana vrednost je Da).

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×