Dodavanje liste poslovnih zadataka na stranicu na sajtu duet

Podrška za Office 2010 završila se 13. oktobra 2020.

Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa bilo kog uređaja i da biste nastavili da dobijate podršku.

Nadogradi odmah

Kada kreirate i aktivirate tok posla za SAP poslovne zadatke, spremni ste da dodate listu zadataka na stranicu na sajtu toka posla. Zatim, svaki put kada korisnik otvori stranicu, SharePoint Server prikazuje zadatke dodeljene tom korisniku.

Duet Enterprise automatski dodaje listu zadataka na sajt na koji korisnici mogu da pristupe putem veze na sajtu zadatka ili tako što će se povezati sa njom kroz vezu sadržaja sve stranice . Međutim, listu zadataka možete da dodate bilo kojoj stranici na lokaciji pomoću Veb segmenta poslovnog zadatka koji je uključen u Duet Enterprise. Ovaj Veb segment možete da dodate na bilo koju lokaciju sa aktiviranom prilikom toka posla i da ga lako ponovo koristite na bilo kojoj drugoj lokaciji. Kada dodate ovaj Veb segment na stranicu, Duet Enterprise pravi neophodne veze za vas na svim izvorima toka posla na lokaciji. Pored toga, administrator kolekcije lokacija može da konfiguriše ovaj Veb segment za prikupljanje zadataka iz drugih lokacija.

Važno:  Svi zadaci toka posla koji su agregani u ovom Veb segmentu moraju imati potvrdu identiteta zasnovanu na tvrdnji.

Veb segment Business zadaci pronalazi sve SAP tokove posla koji su aktivni na lokaciji i preuzima zadatke dodeljene korisniku ili bilo kojoj grupi čiji je korisnik član. On agregira sve zadatke u jednu listu dodeljenu korisniku na jednoj listi, oblikuje listu jednostavnim i lakim za čitanje obrasca i sortira listu po krajnjim datumima. Pored toga, ona sadrži vezu na koju možete da kliknete da biste omogućili prikaz dovršenih zadataka.

Sledeća ilustracija prikazuje primer liste zadataka koja koristi Veb segment za poslovne zadatke.

The Business Tasks Web Part aggregates all the tasks for a user.

Veb segment poslovnog zadatka obično dodajete na matičnu stranicu toka posla koji ste kreirali.

Da biste dodali Veb segment za poslovne zadatke:

 1. Idite na lokaciju na kojoj želite da dodate listu zadataka.

 2. Na traci na kojoj želite da dodate listu zadataka izaberite karticu stranica .

 3. Na traci kliknite na dugme Uredi , a zatim u padajućem meniju kliknite na dugme Uredi da biste otvorili stranicu u režimu za uređivanje.

 4. Kliknite na karticu Umetanje , a zatim izaberite Veb segment da biste otvorili dijalog birača Veb segmenata.

  Edit tools on the ribbon contain an Insert Web Part button.

 5. U oknu kategorije izaberite duet Enterprise.

 6. U oknu sa Veb segmentima izaberite stavku poslovni zadaci.

  The Web Part Picker enables you to navigate to the Business Tasks web part that you want to insert.

 7. U članku Osnovni podaci o oknu sa Veb segmentima kliknite na dugme Dodaj. SharePoint dodaje Veb segment na stranicu i odmah dodaje zadatke na listu.

Napomena:  Za dodatne opcije prilagođavanja otvorite stranicu u SharePoint Designer 2010.

Vrh stranice

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×