Dodavanje poštanskog sandučeta na veb lokaciji radi očuvanja konteksta e-pošte

Dodavanje poštanskog sandučeta na veb lokaciji radi očuvanja konteksta e-pošte

Korišćenje e-pošte odličan je način za rad i komunikaciju sa timom. Dodavanje poštanskog sandučeta na lokaciju može pomoći tako što obezbeđuje centralno mesto za čuvanje e-pošte i dokumenata kojima je moguće pristupiti i koje uređuju oni sa odgovarajućim dozvolama lokacije.

Važno: Funkcija poštanskog sandučeta na sajtu u SharePoint je neodobreno u martu, 2017. Ova funkcija će se potpuno ukloniti u budućem izdanju. Nova SharePoint organizacije više nemaju pristup poštanskom sandučetu na sajtu. Postojeće SharePoint organizacije više ne mogu da kreiraju nove Poštanske sandučiće na sajtu. Bilo koje poštansko sanduče portala koje je podešeno i raspoređeno pre marta, 2017 će nastaviti da funkcioniše.
Pružit ćemo proces koji će vam pomoći pri tranziciji postojećih lokacija poštanskog sandučeta na lokaciji uMicrosoft 365 grupi u septembru, 2017. Ako trenutno koristite funkciju poštanskog sandučeta na sajtu u SharePoint , trebalo bi da razmotrite promene u Microsoft 365 grupe umesto da biste podržali scenarije e-pošte. Više informacija potražite u članku Korišćenje Microsoft 365 grupa umesto poštanskih sandučića lokacije.

Napomena: Funkcija poštanskog sandučeta na lokaciji ostaće podržana, ali je neodobrena u sistemu SharePoint Server 2019, SharePoint Server 2016, SharePoint 2013 i SharePoint 2010 proizvoda. Korisnici se preporučuje da istražuju deljene Poštanske sandučiće kao alternativu poštanskim sandučićima lokacija.

Da biste počeli sa poštanskim sandučetom sajta, prvo treba da dodate aplikaciju poštanskog sandučeta na sajtu.

Naslov veb segmenta

Napomena: Kada ste kreirali poštansko sanduče na veb lokaciji, ne možete promeniti njegovu e-adresu. Pošto e-adresa za poštansko sanduče na veb lokaciji je ime za prikaz lokacije, kada imenujete lokaciju, odaberite ime koje će funkcionisati kao e-adresa.

Kada dodate aplikaciju, možete da promenite vezu „poštansko sanduče“ na traci za brzo pokretanje tako da je dostupno ako nameravate često da koristite poštansko sanduče. Kada prvi put otvorite poštansko sanduče, biće vam zatraženo da podesite opcije jezika i vremenske zone.

Savet: Želite da saznate više o tome kako da iskoristite poštanske sandučiće na veb lokaciji u organizaciji? Pogledajte Pregled: Koristite poštansko sanduče lokacije za saradnju sa timom. Postoji i velika objava bloga o poštanskim sandučićima lokacija.

Dodavanje aplikacije poštanskog sandučeta na Veb lokacija

Postoje dva načina za dodavanje aplikacije poštanskog sandučeta lokacije na lokaciju. Najbrži način je da kliknete na pločicu Zadrži kontekst e-pošte u veb segmentu Prvi koraci uz lokaciju.

Naslov veb segmenta

Kada kliknete na ovu pločicu, kliknite na dugme Dodaj je na ekranu koji sledi.

Ako lokacija ne koristi veb segment Prvi koraci uz lokaciju, drugi način da dodate aplikaciju poštanskog sandučeta lokacije je tako što ćete uraditi sledeće.

 1. Na traci za brzo pokretanje izaberite stavku Sadržaj lokacije.

  Stavka „Sadržaj lokacije“ u oblasti „Brzo pokretanje“

 2. Na stranici Sadržaj lokacije kliknite na dugme Dodaj aplikaciju.

  Dodaj aplikaciju

 3. Na stranici Vaše Aplikacije izaberite stavku Poštansko sanduče na veb lokaciji.

  Aplikacija „Poštansko sanduče na veb lokaciji“

Kada dodate aplikaciju poštanskog sandučeta na veb lokaciji, možda ćete želeti da promeniti njenu lokaciju na traci za brzo pokretanje. Zatim, kada je prvi put otvorite, bićete upitani da podesite poštansko sanduče na veb lokaciji.

Kada dodate aplikaciju poštanskog sandučeta na veb lokaciji na svoju lokaciju, može biti korisno da uključite vezu do nje na traci za brzo pokretanje, tako da postane pristupačna osobama koje koriste lokaciju. Nakon prvobitnog instaliranja podrazumevano je uključena na traci za brzo pokretanje u okviru Nedavno.

Veza „Poštansko sanduče“ navedena u okviru „Nedavno“ u oblasti „Brzo pokretanje“

Međutim, ona može imati više smisla ako joj date „trajno“ mesto na traci za brzo pokretanje.

Napomena: Veze za brzo pokretanje se uvek mogu ukloniti ili prerasporediti. Koraci uključeni u ovaj odeljak jednostavno pomeraju vezu Poštansko sanduče iz naslova Nedavno.

Da biste premestili vezu u aplikaciju poštanskog sandučeta na veb lokaciji na traci za brzo pokretanje:

 1. Na traci za brzo pokretanje izaberite stavku Uredi veze.

 2. Prevucite vezu Poštansko sanduče na lokaciju na kojoj želite da bude navedena na traci za brzo pokretanje.

 3. Kliknite na X sa desne strane na vezi Nedavno vezu da biste je uklonili sa trake za brzo pokretanje.

  Premeštanje veze „Poštansko sanduče“ i brisanje veze „Nedavno“ u oblasti „Brzo pokretanje“

  Napomena:  Ako su druge veze navedene ispod Nedavno, možda ima više smisla da ih ostavite na traci za brzo pokretanje, nego da ih uklonite.

 4. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Pošto dodate aplikaciju poštanskog sandučeta na veb lokaciji na svoju lokaciju, sledeći korak je da podesite samo poštansko sanduče na veb lokaciji. Potrebno je da uradite izvršite ovaj korak.

 1. Na traci za brzo pokretanje izaberite stavku Poštansko sanduče.

 2. Kada je poštansko sanduče na veb lokaciji kreirano, ponovo kliknite na poštansko sanduče na traci za brzo pokretanje, a zatim na stranici Exchange Centar administracije odaberite stavku Jezik i Vremenska zona.

 3. Kliknite na dugme Sačuvaj da biste dovršili podešavanje poštanskog sandučeta na veb lokaciji.

Može potrajati i do 30 minuta da biste dovršili ovaj proces podešavanja. Kada je poštansko sanduče na veb lokaciji potpuno konfigurisano, e-poruka se šalje svima na listama lokacije Podrazumevani vlasnici i Podrazumevani članovi. Dok čekate, možete da nastavite da koristite svoju lokaciju.

Napomena: Ako imate više domena, poštansko sanduče lokacije koristi domen naveden kao podrazumevani domen.

Ako osoba koja će koristiti poštansko sanduče na sajtu takođe koristi Outlook, postoje neka dodatna razmatranja za podešavanje. Da biste videli koje verzije programa Outlook podržavaju i da biste razumeli kako da dodate korisnike u SharePoint grupe da biste im pristupili poštansko sanduče na lokaciji u programu Outlook, pogledajte članak Korišćenje Microsoft 365 grupa umesto poštanskih sandučića lokacije.

Saveti: 

 • Da li želite da delite poštansko sanduče na veb lokaciji sa drugima? Kliknite na dugme Deli u gornjem desnom uglu lokacije, a zatim unesite imena ili e-adrese osoba koje želite da pozovete.

 • Slika komande „Deli“ u gornjem desnom delu ekrana.

Takođe pogledajte

Korišćenje poštanskog sandučeta na veb lokaciji radi koordinacije e-pošte tima

Upotreba poštanskog sandučeta na veb lokaciji za saradnju na dokumentima

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×