Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako naiđete na probleme sa deljenjem sadržaja u programu Lync 2010, isprobajte sledeće korake da biste rešili problem.

  1. Uverite se da možete uspešno da se povežete sa kontaktima pre nego što pokušate da delite sadržaj, jer se deljenje sadržaja obično oslanja na uspostavljanje veze sa kontaktima sa kojima nameravate da delite.

  2. Ako pokušavate da delite sadržaj sa više kontakata, prvo pokušajte da delite sa samo jednim kontaktom. Ovaj korak vam može pomoći da utvrdite da li problem obuhvata konferencije ili peer-to-peer komunikaciju.

  3. Ako delite datoteku, pokušajte umesto toga da delite radnu površinu. Ovaj korak vam može pomoći da utvrdite da li problem uključuje probleme sa konfiguracijom ili povezivanjem.

  4. Testirati da biste potvrdili da su uređaji kao što su zvučnici povezani i ispravno rade? Ako drugi uređaji rade, to je verovatno problem sa konfiguracijom deljenja sadržaja.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×