Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Imena naših proizvoda za OneNote u operativnom sistemu Windows su se nedavno promenila. U ovom članku, "OneNote" se odnosi na verziju za računare (ranije se zvala "OneNote 2016"), a "OneNote za Windows 10" odnosi se na aplikaciju Microsoft Store koja je dostupna samo na Windows 10. Dodatne informacije potražite u članku U čemu je razlika između verzija programa OneNote?

Problem 

Pošto ste prethodno instalirali Office 2019 na računaru koji radi pod bilo kojim izdanjem programa Windows 10, izgleda da OneNote nedostaje na listi instaliranih aplikacija za računare.

Pozadina

OneNote je prethodno isključen iz Office 2019 instalacija. Od marta 2020, OneNote aplikacija za stone računare ponovo je instalirana uz Word, PowerPoint i Excel aplikacije za računare.

Rešenje

Ako treba da instalirate ili ponovo instalirate OneNote aplikaciju za računare u operativnom sistemu Windows (ranije se zvala "OneNote 2016"), uradite sledeće:

  1. Preuzmite OneNote.

  2. Kada završite preuzimanje, kliknite dvaput na preuzetu datoteku da biste započeli instalaciju.

    Instalacioni program će automatski otkriti da li trenutno koristite 32-bitnu ili 64-bitnu verziju programa Microsoft 365 ili Office 2019 i on će odgovarati instalaciji programa OneNote sa ispravnom verzijom.

    Napomena: Ako koristite Microsoft 365 ili Office 2019 na poslu ili u školi, a IT administrator kontroliše softver, možda ćete morati da ga zamolite da vam OneNote učini dostupnim.

Kada završite instaliranje programa OneNote, on bi trebalo automatski da bude povezan (ili ponovo povezan) sa trenutno aktiviranim licencama za Microsoft 365 Ili Office 2019.

Napomena: Ako ste OneNote instalirali pre nego što ste instalirali i aktivirali program Microsoft 365 ili Office 2019, licenca krajnjeg korisnika koja se pojavljuje u programu OneNote prikazaće se kao "Home and Student". Čim aktivirate izdanje programa Microsoft 365 ili Office 2019, a zatim ponovo pokrenete OneNote, licenca će se primeniti na OneNote, iako podrazumevana licenca za nju i dalje može da se prikaže kao "Home and Student". Sve dok je vaše izdanje Microsoft 365 ili Office 2019 ispravno aktivirano, OneNote će imati sve mogućnosti koje zahtevaju licencu.

Takođe pogledajte

Najčešća pitanja o programu OneNote u sistemu Office 2019 Microsoft 365

Dodatni resursi

Ikona – stručnjaci (mozak, zupčanik)

Pitajte stručnjake

Povežite se sa stručnjacima, razgovarajte o najnovijim vestima za OneNote, ispravkama i najboljim praksama.

OneNote tehnička zajednica

Ikona Zajednica

Pronalaženje pomoći u zajednici

Postavite pitanje i dobijte rešenja od agenata za podršku, MVP-ova, inženjera i drugih korisnika programa OneNote.

OneNote Forum na sajtu Answers

Ikona – zahtev funkcije (sijalica, ideja)

Predložite novu funkciju

Volimo da čitamo vaše predloge i povratne informacije! Podelite svoje razmišljanje sa nama. Slušamo.

Davanje povratnih informacija

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×