Instaliranje usluge Skype za posao sa Microsoft 365 aplikacijama za preduzeća

Ako ne vidite opciju za instaliranje Skype za posao u Microsoft 365, postoje dva moguća razloga zašto:

  • Vaš posao koristi Microsoft 365 aplikacije za Enterprise. Pomoću Microsoft 365 Apps za velika preduzeća možete da preuzmete i instalirate Skype za posao istovremeno preuzmete i instalirate Word, Excel, PowerPoint itd. Sve je instalirano kao jedan paket softvera!

    Ako je vaš posao kupio Microsoft 365 aplikacije za Enterprise, moraćete daizvršite nadogradnju na ceo programski paket aplikacija za Office 2016 da biste instalirali Skype za posao na računaru. 

  • Ili vaš administrator Microsoft 365 nije dodelio licencu tako da još uvek nemate opciju da instalirate Skype za posao. Obratite se osobi koja vam je dala Microsoft 365 informacije za prijavljivanje i zatražite od njih da provere da li vam je dodeljena licenca.

Proveravanje da li je Skype za posao već instaliran na računaru

Ako ste već instalirali Word, Excel i druge Office aplikacije na RAČUNARU, evo kako da potvrdite da imate i Skype za posao:

  • Idite na početni ekran > Microsoft Office 2016 (Windows 7) ili pokrenite > Office 365 (Windows 8 i Windows 10) i potražite Skype za posao. Ako je tu, sve je spremno. Možete da se prijavite u Skype za posao.

Instaliranje Skype za posao pomoću Microsoft 365 Apps za velika preduzeća

Ako Skype za posao i druge Office aplikacije nisu već instalirane na računaru, Preuzmite i instalirajte Office pomoću Microsoft 365. Tako ćete istovremeno instalirati Word, Excel i Skype za posao.

Takođe pogledajte

Instaliranje usluge Skype za posao na računaru

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×