Izvoz slika

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Izvezite slike kada istovremeno želite da sačuvate veći broj slika na novoj lokaciji ili sa različitim imenima, veličinama ili formatima datoteka.

 1. U meniju Datoteka, izaberite stavku Izvezi da biste otvorili okno zadatakaIzvezi.

 2. Postupite na neki od sledećih načina da biste izabrali lokaciju za izvoz:

  • Uverite se da ste potvrdili izbor Originalne lokacije kako biste više slika zamenili izabranim verzijama.

  • Opozovite izbor Originalne lokacije, a zatim upišite ime putanje u okvir za tekst ili kliknite na hipervezu Potraži da biste izvezli slike na novu lokaciju.

 3. Postupite na neki od sledećih načina da biste izvezli sliku sa različitim imenima datoteka:

  • Uverite se da ste potvrdili izbor Originalna imena datoteka da biste izvezli slike sa originalnim imenima datoteka.

  • Upišite novo ime u okvir za tekst da biste izvezli sa drugačijim imenima datoteka pomoću podrazumevane sekvence brojeva.

  • Kliknite na hipervezu Preimenuj, a zatim izaberite željene opcije da biste izvršili izvoz sa drugim imenima datoteka pomoću prilagođene sekvence brojeva.

 4. Sa liste Izvezi datoteku u ovom formatu izaberite drugi format datoteke da biste datoteku izvezli u formatu različitom od originalnog.

 5. Sa liste Izvezi koristeći ovu veličinu izaberite jednu od opcija da biste izvezli sliku čija se veličina koja se razlikuje od veličine originalne slike.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×