Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft 365 funkcioniše sa različitim čitačima ekrana za osobe sa oštećenim vidom, a mi se trudimo da dokumentamo za bilo koji čitač ekrana sa kojim aplikacija radi. Međutim, naše aplikacije mogu da rade sa još više čitača ekrana nego što smo ih dokumentovali.

Kada koristite čitač ekrana, koristićete taster za izmenu tog čitača ekrana, ponekad zajedno sa drugim povezanim tasterima, da biste se kretali i stupali u interakciju unutar aplikacije i izvršili komande. U našoj dokumentaciji to će ponekad biti označeno "taster SR" ako je to potrebno. Na primer, ako koristite narator saWord, komanda na tastaturi za čitanje sledećeg reda u dokumentu je taster SR+O. Standardni raspored tastera na tastaturi za Narator podrazumevano ukazuje na to da kao čitač ekrana (taster SR) možete da koristite taster Caps Lock ili taster Insert.

Veze da biste saznali više o nekoliko najčešćih čitača ekrana uključene su u nastavku.

Detaljne informacije o Naratoru potražite u nekom od sledećih članaka: Windows 11 kompletan vodič za Narator, Windows 10 kompletan vodič za Narator ili Dobro došli u novi standardni raspored tastature za Narator.

Da biste saznali više o programu JAWSWindows, idite na stranicu Vodič za brzi početak za JAWS za Windows.

Da biste saznali više o NVDA, idite na NV Access | Pronađite pomoć.

Da biste saznali više o programu Dolphin/SuperNova, idite na stranicu Uputstva i vodiči za korisnike.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×