Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Pre nego što podesite odsutnu kancelariju ili automatski odgovor u Outlook, trebalo bi da znate tip Outlook naloga. Koraci koje ćete pratiti zavise od toga da li imate Microsoft Exchange Outlook nalog e-pošte (ako imate e-poštu putem organizacije, na primer mesto na kojem radite) ili IMAP ili POP3 nalog (ako imate pojedinačni nalog e-pošte kao što su Yahoo ili Gmail). 

Da biste videli koji tip naloga Outlook e-pošte imate, otvorite prozor "Outlook" i na traci sa menijima izaberite stavku Alatke > Nalozi.Zatim u levom oknu polja Nalozi izaberite nalog e-pošte. 

  • Ako koristite Microsoft Exchange nalog, idite na članak Slanje automatskih odgovora van usluge Outlook Kancelarija za Mac i pratite korake u okviru "Prikaži ovo ako imate Exchange ili Outlook.com nalog".

  • Ako koristite IMAP ili POP3 nalog, kao što je Yahoo ili Google Gmail nalog, idite na šaljite automatske odgovore van upotrebe Kancelarija iz programa Outlook za Mac i pratite korake u okviru "Prikaži ovo ako imate Hotmail, Gmail, Yahoo! ili neki drugi POP ili IMAP nalog."

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×