Sadržaj
×

Opcije za nadogradnju Kancelarija se razlikuju u zavisnosti od tipa Kancelarija proizvoda koji trenutno imate.

Ako trenutna verzija nije proizvod bez pretplate, pogledajte ispod. Ako imate pretplatu, izaberite karticuMicrosoft 365 pretplate.

Savet: Niste sigurni koju verziju trenutno koristite? Pročitajte članak Koju verziju sistema Office koristim?

Ako je trenutna verzija programa Kancelarija verzija sistema Kancelarija Kancelarija jednovremena kupovina (bez pretplate), kao što je Kancelarija Home & Student ili Kancelarija Home & Business, morate da kupite najnoviju verziju. Možete da odaberete da kupiteMicrosoft 365 ili najnoviju verziju za jedno vreme kupovine.

Kada budete spremni da instalirate novi proizvod, pogledajte odeljak, spreman sam da instaliram računar Kancelarija pratite preporuke za nadogradnju.

Kako da kupim najnoviju verziju?

KupovinaMicrosoft 365 pretplate
Najbolja opcija je Microsoft 365kupovine. Uvek ćete imati najnovije funkcije, bezbednosne ispravke i druga poboljšanja. Dobijate i Office funkcije povezane sa oblakom uz koje možete maksimalno da uvećate produktivnost na svim uređajima, uključujući 1 TB prostora za skladištenje u usluzi OneDrive, dodatne funkcije za Office aplikacije za mobilne uređaje, Skype minute, opciju instalacije sistema Office na svim uređajima i pristup podršci. Odaberite Microsoft 365 Personal (za jednu osobu) ili Microsoft 365 Family (koju možete da delite sa porodicom).

Veza da isprobate ili kupite Microsoft 365

Kupovina verzije sistema Kancelarija 2021 u verziji 2021
Nabavite najnoviju verziju sistema Kancelarija bez pretplate, kao što su Office Home & Student 2021 ili Office Home & Business 2021.

Možete da instalirate samo ove verzije sistema Office na jednom uređaju. Dobićete bezbednosna ažuriranja i ispravke tokom podržanog perioda,ali nećete primati nove funkcije niti bilo koje druge Microsoft 365 pogodnosti.

Kupite Kancelarija 2021

Savet: Saznajte više o razlikama između pretplate Microsoft 365 ijednovremene kupovine sistema Kancelarija.

U sledećem odeljku pogledajte listu preporuka za nadogradnju.

Imam najnoviju verziju i spremna je za instalaciju

Pre nego što instalirate najnoviju verziju sistema Office, prvo pročitajte sledeće preporuke.

Preporuke za nadogradnju

  • Proverite da li računar ispunjava sistemske zahteve za najnoviju verziju sistema Kancelarija.

  • U većini slučajeva kada pokrenete instalacioni program za Microsoft Office na računaru sa prethodnom verzijom sistema Office, starija verzija se uklanja. Međutim, ima slučajeva kada je neophodna deinstalacija, na primer ako tokom instalacije naiđete na greške ili probleme.

    Ako deinstalirate Office pre instaliranja nove verzije, Office datoteke se ne brišu, ali ako vaša verzija sistema Office sadrži Outlook, možda bi trebalo da napravite rezervnu kopiju Outlook datoteka sa podacima. Pogledajte članak Pronalaženje i prenos Outlook datoteka sa podacima sa jednog računara na drugi.

Za računar   

Preporučujemo da na računaru koristite samo jednu verziju sistema Office, ali ako vam je potrebno da koristite dve verzije sistema Office naporedo, pogledajte koje su međusobno kompatibilne u članku Instaliranje i korišćenje različitih verzija sistema Office na istom računaru.

Za Mac   

Možda ćete morati da uklonite starije Kancelarija licence nakon instalacije najnovije verzije sistema Kancelarija verziju sistema Kancelarija Mac, čak i ako ste prvo deinstalirani stariju verziju. Pogledajte članak Kako da uklonite datoteke licence za Office na Mac računaru.

Spremno za instalaciju

Kada budete spremni da instalirate najnoviju verziju (verziju sistema Office sa pretplatom ili bez nje), pratite korake u članku Preuzimanje i instaliranje ili ponovno instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru.

Kada se instalacija završi, nova verzija sistema Office bi trebalo da se ažurira automatski ili ćete dobiti obaveštenje da je ispravka spremna za primenu. (Imate i mogućnost da ručno proverite da li postoje ispravke i primenite ih.)

Microsoft 365 za kućnu pretplatu

Ako imate Microsoft 365 Family ili Microsoft 365 Personal pretplatu, već imate najnoviju verziju sistema Office bez dodatnih troškova i trebalo bi da već dobijete najnovije funkcije u Office aplikacijama. Pogledajte šta je novo u programu Microsoft 365 saznali više o najnovijim funkcijama.

Ako ne vidite neke od tih funkcija, možda još niste dobili najnovije ispravke. U zavisnosti od operativnog sistema koji koristite, proverite da li postoje ispravke za Office za PC ili ispravke za Office za Mac.

Da biste se prebacili sa jedne pretplate na drugu, na primer sa pretplate Microsoft 365 Personal na Microsoft 365 Family, pogledajte prebacivanje na drugu pretplatu Microsoft 365 pretplati.

Microsoft 365 za preduzeća pretplate

Ako je vaša Microsoft 365 za preduzeća pretplata povezana sa poslovnim ili školskim nalogom e-pošte (licencu za korišćenje ovih verzija sistema Office obično dobijate posredstvom vašeg posla ili škole), imate najnoviju verziju sistema Office, pod uslovom da možete da ga redovno ažurirate. U zavisnosti od operativnog sistema koji koristite, proverite da li postoje ispravke za Office za PC ili ispravke za Office za Mac.

Ako u aplikaciji ne vidite neke od novijih funkcija, možda još niste dobili ispravku ili vam Microsoft 365 administrator ograničava Office ispravke koje dobijate dok ne dobije priliku da testira te funkcije sa drugim programima koje vaša organizacija koristi. Saznajte više o tome kako Kancelarija ispravke se objavljuje u e-pošti Kada dobijam najnovije funkcije u programu Microsoft 365.

Samo Microsoft 365 za administacije    Ako korisnici u vašoj organizaciji i dalje koriste stariju verziju Office aplikacija za stone računare, saznajte kako da korisnicima nadogradite Office klijent na najnoviju verziju.

Važno: Podrška za podršku za Windows 7. januara 2020. Ako ste instalirali Microsoft 365 na računaru koji radi Windows 7, nećete primati ispravke funkcija za Kancelarija aplikacije nakon ovog datuma. Saznajte više o tome šta to znači za vas Windows 7 kraj podrške i da Kancelarija.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×