Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Važno: Pokušajte da koristite novu XLOOKUP funkciju, poboljšanu verziju funkcije VLOOKUP koja radi u bilo kom smeru i podrazumevano vraća tačna podudaranja, što olakšava korišćenje od prethodnika.

Ako koristite funkciju VLOOKUP za traženje određenih vrednosti na listi ili u tabeli, moguće je da na kraju dođe do grešaka "#N/A" – naročito kada tražite tačna podudaranja. Iako su ove greške zapanjujuće, one se javljaju iz dobrog razloga: vrednost koju pokušavate da pronađete ne postoji ili ona postoji – ali Excel je ne doziva kao podudaranje zbog neusklađivanja oblikovanja ili drugog problema.

Da biste preuzeli referentni vodič sa tri stranice koji nudi osnovne savete za rešavanje problema za funkciju VLOOKUP, kliknite na dolenavedenu vezu. Kada kliknete na vezu, ovaj dokument će se preuzeti kao PDF datoteka za prikazivanje u programu Adobe Reader. Možete da odštampate kopiju ovog referentnog vodiča ili da je sačuvate na računaru za buduću referencu.

Dugme Otvori karticu

Umanjeni prikaz kratke kartice sa uputstvima za funkciju VLOOKUP

Takođe pogledajte

Kartica sa kratkim uputstvima: podsetnik za korišćenje funkcije VLOOKUP

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×