Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Office Klikni i pokreni nije novog sistema Microsoft Office „proizvod”. Umesto toga, je novom načinu isporuke i ažuriranja Office programa koji ste već upoznati sa. Da biste saznali više o Klikni i pokreni, pogledajte članak kliknite na Office 2010 Klikni i pokreni: uvod.

Ako vam javlja se poznat problem naveden ispod koje su specifične za Klikni i pokreni za Office 2010, pogledajte članak Klikni i pokreni: prelazak na korišćenje izdanja sistema Office 2010 zasnovano na MSI zasnovanog da biste saznali više o dostupnim opcijama.

Opšte

 • Veliki broj programskih dodataka možda neće funkcionisati na očekivani način kada se koriste uz Klikni i pokreni. Možda ćete videti poruke o grešci koja tvrdi da programski dodatak nije uspeo da se učita ili ga nije bilo moguće pronaći.

 • Neke funkcionalnosti sistema Microsoft SharePoint usmerene na poslovne ili korporativne korisnike neće biti dostupne, na primer:

  • Funkcija „Uređivanje na listu sa podacima“ nije dostupna. Ovu funkcionalnost obezbeđuje Microsoft Access koji nije deo usluge Klikni i pokreni. Čak i ako je Access zasebno instaliran, funkcija Uređivanje na listu sa podacima i dalje nije dostupna.

  • SharePoint biblioteka slika nije dostupna.

  • PowerPoint biblioteka slajdova nije dostupna.

 • Usluga poslovnog povezivanja (BCS) u sistemu SharePoint ne podržava Office programe instalirane ili ažurirane uz Klikni i pokreni.

 • Kada instalirate Microsoft Office jezički paket, nije moguće promeniti pomoć za program tako da se prikazuje na jeziku jezičkog paketa. Pomoć uvek ostaje na jeziku Klikni i pokreni proizvoda.

 • Slanje e-poruka iz aplikacija nezavisnih proizvođača možda neće raditi na očekivani način. Možda ćete dobiti poruku o grešci koja kaže da podrazumevani klijent e-pošte nije dostupan.

Outlook

 • Kada pokrenete Klikni i pokreni izdanje programa Microsoft Outlook uporedo sa starijom verzijom programa Outlook, možda ćete naići na smanjenu ili neočekivanu funkcionalnost. Da biste izbegli te probleme, preporučujemo da pokrećete samo jednu verziju programa Outlook i uklonite sve ostale verzije.

 • Funkcionalnost pretrage u programu Outlook jedina je potpuno funkcionalna za Klikni i pokreni izdanja programa Outlook. Pretraga je i dalje dostupna, ali sa smanjenom funkcionalnošću za starije verzije programa Outlook.

 • Možda ćete primetiti probleme u performansama prilikom prelaska iz Klikni i pokreni izdanja programa Outlook i drugih verzija programa Outlook.

 • Veliki broj programskih dodataka za Office nezavisnih proizvođača ne funkcioniše ispravno u programu Outlook, na primer:

  • iTunes pomoćnik za kalendar    Nećete moći da sinhronizujete događaje Outlook kalendara sa prenosnim uređajem putem usluge iTunes.

  • Google traka sa alatkama za pretragu    Neće biti dostupna funkcionalnost pretrage koju pruža Google traka sa alatkama za pretragu.

 • Microsoft Office Communicator nije u potpunosti integrisan sa programom Outlook. Možda nećete moći da pošaljete e-poruku kontaktu ili da izvršite druge zadatke iz programa Office Communicator koji zavise od programa Outlook.

 • Windows Mobile Device Center ili ActiveSync ne otkrivaju da je Outlook instaliran. Outlook sadržaj, na primer poštu, kontakte ili stavke kalendara, nije moguće sinhronizovati sa mobilnim uređajem prilikom korišćenja usluge Klikni i pokreni.

 • Kada koristite Klikni i pokreni izdanje programa Outlook, dijalog Opcije indeksiranja u operativnom sistemu Windows ne dozvoljava da odaberete za indeksiranje određena Outlook skladišta. Klikni i pokreni predstavlja novu tehnologiju primene koja izoluje Office programe od računara. Budući da je Outlook izolovan od ostatka računara, pretraga u operativnom sistemu Windows ne može da prikaže pojedinačna Outlook skladišta.

OneNote

 • Komanda „Slanje u OneNote“ u programu Internet Explorer nije dostupna.

 • Programski dodaci za OneNote nezavisnih proizvođača ne funkcionišu u programu OneNote. Zbog modela programskih dodataka za OneNote, programski dodaci nisu dostupni prilikom korišćenja usluge Klikni i pokreni.

 • Štampač „Slanje u OneNote“ nije dostupan u programu OneNote 2010 koji se izvršava u operativnom sistemu Windows XP. Kada koristite OneNote u operativnom sistemu Windows XP, možda ćete koristiti alternativni metod za uvoz sadržaja, na primer hvatanje ekrana ili ostavu.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×