Ako vam je Microsoft 365 administrator dao pristup OneDrive druge osobe, možete da radite sa datotekama u njoj dok radite sa datotekama na Microsoft SharePoint sajtu tima.

Kopiranje ili preuzimanje samo nekoliko datoteka

Ako želite da zadržite kopije samo nekoliko datoteka, možete da uradite nešto od sledećeg:

  • Kopirajte datoteke u sopstveni OneDrive ili na sajt SharePoint tima. Otvorite OneDrive osobe u pregledaču pomoću veze koju ste dobili, izaberite datoteke koje želite da kopirate i kliknite na dugme Kopiraj u. Više informacija o izboru odredišta datoteke potražite u članku Kopiranje datoteka i fascikli između usluge OneDrive for posao ili škole i SharePoint sajtova.

  • Preuzmite datoteke na računar. Otvorite OneDrive u pregledaču pomoću veze koju ste dobili, izaberite datoteke koje želite da kopirate i kliknite na dugme Preuzmi.

Savet: Sačuvajte OneDrive lokaciju kao omiljenu ako mislite da ćete možda morati ponovo da joj pristupite.

Premeštanje ili organizovanje mnogo datoteka

Ako treba da kopirate puno stavki ili da radite u više fascikli, preporučujemo da sinhronizujete OneDrive pomoću OneDrive aplikacija za sinhronizaciju. Zatim možete da premestite datoteke i fascikle između lokacija prevlačenjem u istraživaču datoteka ili pronalazača. Ako sinhronizujete sopstvene OneDrive ili SharePoint lokacije tima, možete lako da premestite stavke sa OneDrive druge osobe na te druge lokacije. Da biste počeli, otvorite OneDrive osobe u pregledaču pomoću veze koju ste dobili i kliknite na dugme Sinhronizuj. OneDrive će se sinhronizovati kao SharePoint lokacija tima, tako da se pojavljuje u istraživaču datoteka pod imenom vaše organizacije.

OneDrive u drugom korisniku u levom oknu u istraživaču datoteka

Više informacija o podešavanju sinhronizacije potražite u članku sinhronizovanje SharePoint datoteka pomoću nove OneDrive aplikacije za sinhronizaciju.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×