Ako se neke ćelije, redovi ili kolone na radnom listu ne pojave, imate opciju da kopirate sve ćelije – ili samo vidljive ćelije. Podrazumevano, Excel kopira skrivene ili filtrirane ćelije zajedno sa vidljivim ćelijama. Ako to nije ono što želite, pratite korake u ovom članku da biste kopirali samo vidljive ćelije. Na primer, možete odabrati da kopirate samo podatke rezimea iz radnog lista sa prikazom rezimea.

Sledite ove korake:

 1. Izaberite ćelije koje želite da kopirate Za više informacija pogledajte izbor ćelija, opsega, redova ili kolona na radnom listu.

  Savet: Da biste otkazali izbor ćelija, kliknite na bilo koju ćeliju na radnom listu.

 2. Izaberite stavke > Pronađi & i izaberiteSpecijalno "Idi na".

  Excel Ribbon Image

 3. Izaberite stavku Vidljive ćelije samo > U redu.

 4. Izaberite stavku Kopiraj (ili pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+C).

  komanda „kopiraj“

 5. Izaberite gornju levu ćeliju oblasti lepčenja i kliknite na dugme Nalepi (ili pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+V).

  Savet: Da biste kopirali izbor na drugi radni list ili u drugu radnu svesku, izaberite drugu karticu radnog lista ili se prebacite u drugu radnu svesku, a zatim izaberite gornju levu ćeliju oblasti lepenja.

Napomena: Excel lepi kopirane podatke u uzastopnim redovima i kolonama. Ako oblast lepljenja sadrži skrivene redove ili kolone, možda ćete morati da otkrijete oblast lepljenja da biste videli sve kopirane ćelije.

Kada kopirate i lepite vidljive ćelije u opsegu podataka koji ima skrivene ćelije ili primenjeno filtriranje, primetićete da se skrivene ćelije nalepljuju zajedno sa vidljivima. Nažalost, ovo ne možete promeniti kada kopirate i lepite opseg ćelija u programu Excel za veb zato što opcija za lepenje samo vidljivih ćelija nije dostupna.

Međutim, ako se podaci oblikuju kao tabela sa primenjenim filtriranjem, možete kopirati i lepiti samo vidljive ćelije.

Ako ne želite da oblikujete podatke kao tabelu i ako imate Excel aplikaciju za računare, možete otvoriti radnu svesku da biste tamo kopirali i lepili vidljive ćelije. Da biste to uradio, kliknite na dugme Otvori u programu Excel i pratite korake u zatim sledite korake u temi Kopiranje i lepite samo vidljive ćelije.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u Excel Tech zajednici ili da dobijete podršku u Answers zajednici.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×