Korišćenje aplikacije Microsoft Planner na SharePoint sajtu

Korišćenje aplikacije Microsoft Planner na SharePoint sajtu

Microsoft planer je Microsoft 365 usluga koja vam omogućava da kreirate table i dodate zadatke i zadatke tima. U Planerskom odboru možete da sortirate zadatke u kolonama (ili kofe). Kofe mogu da pokazuju faze razvoja, dana u sedmici, sprintova i još mnogo toga. Možete da premestite zadatke na tabli samo tako što ćete ih prevući i odbaciti, tako da ako dovršite zadatak ili samo želite da odredite prioritete i da mešete stvari, to možete da uradite. Planerske table su takođe korisne za komunikaciju, jer ukazuju na to gde ste ti i ostatak tima u odnosu na Dovršavanje zadataka. Pored toga, možete da se prebacite na prikaz grafikoni da biste prikazali progres tima. Možete da kreirate plan sa svim ovim funkcijama na SharePoint lokaciji.

Napomene: 

  • Neke funkcionalnosti se postepeno uvecu u organizacije koje su se odlučile u programu ciljane objave. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

  • Veb segment za planiranje je dostupan samo na lokacijama tima tima.

Kreiranje plana na sajtu

  1. Idite na lokaciju na kojoj želite da dodate plan.

  2. Kliknite na dugme novo , a zatim na vrhu stranice.

  3. Ako želite da kreirate novi plan, unesite novo ime plana u okviru Planiranje imena u oknu sa desne strane. Create

    Ako želite da prikažete postojeći plan, izaberite stavku korišćenje postojećeg plana , a zatim izaberite plan koji želite da koristite u okviru Izbor postojećeg plana.

  4. Da biste prikazali povezanost sa planom na levoj strani navigacije, proverite da li je izabrana opcija Prikaži u navigaciji lokacija .

Da biste iskoristili sve funkcije programa Microsoft planer, možete da koristite kompletnu aplikaciju za planiranje. Da biste to uradili, otvorite stavku planer iz pokretanja Microsoft 365 aplikacije ili idite na tasks.office.com i prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga. Pogledajte Pomoć za planer za više informacija.

Još resursa:

Korišćenje veb segmenta

Obuka za Microsoft planer

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×