Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Arhiva na mreži (naziva se i arhivski poštanski sanduče) je mesto na kojem možete da uskladištite stare e-poruke tako da ne zauzimaju prostor u primarnom poštanskom sandučetu. Arhivno poštansko sanduče je specijalizovano poštansko sanduče koje se pojavljuje pored primarnih fascikli poštanskog sandučeta u programu Outlook za Mac. Arhivi možete da pristupite na isti način kao što pristupate primarnim poštanskim sandučićima. Vaš IT ili Microsoft 365 omogućava arhivski poštansko sanduče za vas.

Ako ste vi centru za usaglašenost, više informacija potražite u temi Omogućavanje arhivskog poštanskog sandučića u centru za usaglašenost.

Važno: Da bi arhivski poštansko sanduče na mreži radilo sa novom uslugom Outlook za Mac, poštansko sanduče bi trebalo da bude na Microsoft365 serveru.

 • Da biste lako pristupili na mreži, možete jednostavno da prevučete i otpustite poruke iz primarnog poštanskog sandučeta u arhivu.

 • Da biste smanjili veličinu i poboljšali performanse primarnog poštanskog sandučeta, možete da postavite smernice za arhiviranje koje automatski premeštaju stavke e-pošte iz primarnog poštanskog sandučeta u arhivski poštansko sanduče.

 • Vaš IT ili Microsoft 365 administrator postavlja smernice za arhiviranje i zadržavanje. Smernice za arhiviranje kontrolišu koliko su dugo poruke ostačene u fascikli e-pošte pre nego što se premešte u arhivu. Smernice za zadržavanje kontrolišu koliko dugo će poruke biti sačuvane. Iako se smernice postavljaju za celu organizaciju, možete da ih poništite tako da odgovaraju vašim potrebama. Dodatne informacije potražite u temi Smernice za zadržavanje i arhiviranje u Outlook Web App.

Kako da pristupite arhivi na mreži u novoj Outlook za Mac

Ako imate Microsoft 365 nalog, a VAŠ IT ili Microsoft 365 je omogućio arhivski poštansko sanduče za vas, fascikla arhive na mreži pojaviće se u Outlook oknu sa fasciklama.

 1. Otvorite novu Outlook za Mac.

 2. U oknu sa fasciklama e-poruke pronađite i razvijte fasciklu arhive na mreži.

  Arhiva na mreži u Outlook za Mac

 3. Istražite fascikle arhive na mreži.

  Razvijena arhiva na mreži

Napomena: Trenutno, nova Outlook za Mac podržava samo modul "Pošta". Ako ste premestili fascikle, kalendarske stavke, kontakte, zadatke ili beleške u arhivu u drugoj verziji programa Outlook, kao što je Outlook za Windows, nećete moći da ih prikažete u poštanskom sandučetu arhive na mreži koristeći novi Outlook za Mac.

Poznati problemi 

 • Broj Nepročitanih se ne sinhronizuje sa klijentima.

 • Ne možete uspešno da pošaljete e-poštu kada pokušate da odgovorite, Odgovorite svima ili Prosledite operacije.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×