Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Pristup van mreže nije dostupan u novoj Outlook na vebu.

Beta verzija programa Outlook na vebu

I dalje možete da koristite Outlook na vebu dok ste van mreže u programu Outlook za Windows ili Mac, Outlook aplikaciji za mobilne uređaje ili drugim aplikacijama za e-poštu koje podržavaju upotrebu van mreže na ličnom računaru ili mobilnom uređaju.

Uputstva za klasični Outlook na vebu

Pristup van mreže vam omogućava Outlook na vebu na laptopu ili stonom računaru kada niste povezani sa internetom. Kada omogućite pristup van mreže, Outlook na vebu radi u režimu van mreže po potrebi, u zavisnosti od mrežne veze. Kada ste na mreži, Outlook na vebu automatski ažurira vanmrežne informacije. Da biste koristili pristup van mreže, potreban vam je najmanje Internet Explorer 10, Safari 5 ili Chrome 24.

Outlook na vebu

Šta mogu da radim kada sam van mreže?

Većina zadataka koje možete obaviti na mreži dostupno je kada ste van mreže. Zadaci koje možete obaviti van mreže uključuju, ali nisu ograničeni na sledeće:

 • Čitanje poruka i odgovaranje na njih

 • Slanje novih poruka

 • Prikazivanje i uređivanje kalendara

 • Odgovaranje na pozive za sastanak

 • Prikazivanje i uređivanje kontakata

Ako pokušate da uradite nešto što nije dostupno van mreže, videćete poruku o grešci ili će se ono što radite poništiti. Sve što radite van mreže biće otpremljeno na server kada se ponovo povežete sa mrežom.

Kako se uključuje ili isključuje pristup van mreže?

 1. Prijavite se u Outlook na vebu.

 2. Izaberite postavke Ikona „Postavke“ > postavke van mreže.

 3. Potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Uključi pristup van mreže.

 4. Izaberite dugme U redu.

Kada uključite pristup van mreže u nekim pregledačima, možda ćete videti upozorenje sa porukom da veb lokacija zahteva prostor na disku. Da biste imali najbolje iskustvo van mreže, prihvatite zahtev za prostorom.

Upozorenje: Ne treba da uključujete pristup van mreže na računaru koji delite sa drugima.

Šta još treba da znam?

 • Pristup van mreže možda neće učiniti svu e-poštu i sve informacije iz kalendara dostupnim van mreže. Neke od dostupnih funkcija i ograničenja su sledeće:

  • Poslednjih nekoliko dana poruka. Podržane fascikle obuhvataju prijemno poštansko sanduče, radne verzije i sve fascikle prikazane u poslednjih nekoliko dana, do 20 fascikli. Ako ste prikazali više od 20 fascikli u poslednjih nekoliko dana, najnovijih 18 plus prijemno poštansko sanduče i Radne verzije biće dostupno.

  • U svakoj fascikli koja je dostupna van mreže videćete tri dana sadržaja ili 150 stavki, koje god je veće.

  • Prilozi nisu dostupni kada ste van mreže.

  • Ograničeni skup predstojećih podsetnika kalendara. Ako ste dugo van mreže, podsetnici kalendara će prestati da funkcionišu dok se ne povežete sa mrežom i dok Outlook na vebu ne preuzme trenutne informacije.

  • Samo će primarni kalendar biti dostupan van mreže.

  • Sve stavke u fascikli „Kontakti“ plus sve osobe kojima često šaljete e-poštu i sve kojima ste nedavno poslali e-poštu.

  • Pristup van mreže ne uključuje arhivirane fascikle, fascikle tima, zadatke ili omiljene lokacije.

  • Ne možete pretraživati ili sortirati stavke u poštanskom sandučetu kada ste van mreže i ugrađeni filteri neće funkcionisati kada ste van mreže.

 • Morate omogućiti pristup van mreže na svakom računaru za koji želite da bude u mogućnosti da koristi Outlook na vebu kada nije povezan sa mrežom.

 • Pristup van mreže za Outlook na vebu dizajniran je za prenosive računare kao što su laptopovi i notebook računari. On se ne može omogućiti u pregledačima na manjim uređajima kao što su tablet računari i pametni telefoni.

 • Veb pregledač određuje gde će se na računaru uskladištiti vanmrežne informacije i koliko prostora mogu da zauzimaju. Ako se vanmrežne informacije ne uklapaju u prostor koji je odvojen za to, možda ćete biti upitani da ga povećate. Ako nije moguće povećati prostor, manja količina informacija će biti dostupna kada budete van mreže.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×