We couldn’t sign you in
Select the account you want to use.

Predlošci organizacije su jednostavan način za poravnavanje prezentacija na brend organizacije. Jednostavno se koriste. Samo idite u fasciklu predlošci organizacije u programu PowerPoint za Windows, Mac ili Veb i izaberite željeni predložak.

Vaša organizacija mora da ima Microsoft 365 E3 ili E5 plan za upotrebu ove funkcije.

Gde da pronađete predloške vaše organizacije

Predlošci organizacije će biti u određenoj fascikli. Kada stigneљ tamo, samo Pregledajte dostupne ћigosane predloške da biste izabrali pravi za prezentaciju.

Napomene: 

PowerPoint za Windows 

  1. Kada prvi put otvorite PowerPoint, u levoj koloni izaberite stavku novo ili, ako je već otvorena PowerPoint prezentacija, idite u datoteku > novo.

  2. U novom prozoru otvorite fasciklu "Predlošci" sa imenom vaše organizacije. Videćete ћigosane predloške u okviru ili u fasciklama koje sadrže brendirane predloške.

  3. Kliknite desnim tasterom miša na željeni predložak i iz kontekstualnog menija i izaberite stavku Kreiraj da biste kreirali novu prezentaciju pomoću predloška.

PowerPoint za Mac 

  1. Kada prvi put otvorite PowerPoint, u levoj koloni izaberite stavku novo ili, ako je već otvorena PowerPoint prezentacija, idite u datoteku > novo iz predloška.

  2. U prozoru koji se otvara otvorite fasciklu sa imenom vaše organizacije. Videćete ћigosane predloške ili fascikle koje sadrže brendirane predloške.

  3. Kliknite dvaput na predložak koji želite da kreirate novu prezentaciju pomoću predloška.

PowerPoint za Veb 

  1. Idite na Office.com i, u levoj koloni izaberite ikonu PowerPoint.

  2. U okviru novootvorite fasciklu Office Template biblioteke . Videćete ћigosane predloške ili fascikle koje sadrže brendirane predloške.

  3. Kliknite na predložak koji želite da kreirate novu prezentaciju pomoću tog predloška.

Integracija sa dizajneru sa označeni predlošci

Velika korist od korišćenja predložaka organizacije jeste lakoća ostanka na – Brand pomoću programa PowerPoint Designer. Ako je predložak vaše organizacije podržan od strane dizajnera, dobićete ћigosane, koherentni predlozi slajda koji su napravljeni od rasporeda u predlošku. Da biste pokušali da ga dizajnirate u predlošku organizacije, pređite na slajd u prezentaciji i na kartici Početak izaberite stavku ideje za dizajn .

Važno: Nisu svi prilagođeni predlošci kompatibilni sa programom PowerPoint Designer. Ako ste dizajner predloška, pogledajte članak Kreiranje prilagođenih predložaka koji dobro funkcionišu sa dizajneru u programu PowerPoint radi najbolje prakse. Napomena takođe, taj dizajner ne može da ponudi ideje za dizajn za sve slajdove, čak i sa kompatibilnim predloškom.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×