Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Neke funkcije se postepeno uvode u organizacije koje su se opredelele za program Ciljano izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona radi drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Stilovi teksta mogu da se koriste za primenu doslednog oblikovanja na tekstualne veb segmente SharePoint razmacima. Kada oblikujete veb segment "Tekst" tako da izgleda tačno onako kako želite, sačuvajte postavke kao stil da biste mogli brzo i lako da ih primenite na druge tekstualne veb segmente. 

 1. Kada je prostor u režimu uređivanja, dodajte ili izaberite veb segment Tekst.

 2. Izaberite stavku Uredi olovku na traci sa alatkama pri dnu.

 3. Pomoću okna sa svojstvima "Tekst" oblikujte veb segment "Tekst" tako da izgleda isto kao što želite. Kada promenite oblikovanje u oknu, veza Dodaj ili zameni stil će postati aktivna.

  Dodavanje ili zamena stila

 4. Izaberite vezu Dodaj ili zameni stil.


  Dodavanje ili zamena dijaloga stila
  Da biste dodali stil koji koristi vaše trenutno oblikovanje, izaberite opciju +, a zatim izaberite stavku Dodaj stil. Novi stil će se dodati u okno za oblikovanje tekstualnih veb segmenata.

  Da biste stil zamenili trenutnim oblikovanjem, izaberite postojeći stil, a zatim izaberite stavku Zameni stil. Postojeći stil će odmah biti zamenjen.

 5. Da biste primenili stil, kreirajte novi tekstualni veb segment ili izaberite postojeći tekstualni veb segment, izaberite stavku Uredi olovku i izaberite novi stil u oknu sa svojstvima.


  Selector stilova teksta


   

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×