Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Fotografija Surface Book uređaja

Da biste upravljali e-poštom označene zastavicom direktno u Microsoft zaduženja, prijavite se pomoću istog posla, školskog ili ličnog Microsoft naloga koji koristite za e-poštu.  

Napomena: ova funkcija je dostupna samo ako koristite nalog koji koristi Microsoft, kao što je Outlook.com, Hotmail.com ili Live.com nalog. Dostupno je i ako koristite nalog koji koristi Microsoft, ali pomoću prilagođenog domena. 

Da biste videli zadatke e-pošte označene zastavicom, pređite na meni lista, a zatim izaberite stavku označena zastavicom>Kreiraj

Alternativno, možete da pretvorite listu u postavke. 

Snimak ekrana koji prikazuje označeno e-poruke označene zastavicom u okviru stavke postavke u okviru veze

Kada se uključi, e-pošta označena zastavicom u programu Outlook pojaviće se kao zadaci u Microsoft To Do. Ime zadatka će biti tema poruke označena zastavicom i uključivaće pregled teksta e-poruke u detaljnom prikazu. Da biste otvorili originalnu e-poruku, izaberite opciju da biste je otvorili u programu Outlook iz detalja zadatka.  

Lista e-pošte označena zastavicom sa otvorenim oznakom "Označi 8 Project"

Stavke na listi e-pošte označene zastavicom mogu da se preimenuju, dodeljene datume i podsetnici, dodaju u moj dan i označavaju kao važne. 

Napomena: Lista e-pošte označena zastavicom prikazuje zadatke iz poruka označenih u poslednjih 30 dana. Prikazaće vam maksimum od 100 poruka obeležene zastavicom.

Događaji kalendara označene zastavicom neće se konvertovati u zadatke u Zaduženja i neće se pojaviti na listi e-pošte označene zastavicom. 

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×