Korišćenje Veb segmenta kalendara grupe

Kada dodate modernu stranicu na lokaciju, dodajete i prilagođavate Veb segmentekoji su sastavni blokovi stranice. Ovaj članak opisuje Veb segment kalendara grupe.

Veb segment "Kalendar grupe" omogućava vam da staviteMicrosoft 365Kalendar grupe na stranicu na stranici tako da bude lako vidljiv vašim čitačima.

Napomena: Pošto su grupe dostupne samo za lokacije tima, ovaj Veb segment funkcioniše samo na lokacijama tima. Morate da imate kreiran kalendar grupe koji možete da odaberete da koristite za Veb segment.

Veb segment grupe kalendara

Napomena: Veb segment kalendara grupe nije dostupan u SharePoint Server 2019, Office 365 kojim upravlja 21Vianet, Microsoft 365 Nemačkoj ili Microsoft 365 GCC. Ako koristite neku od ovih verzija i vidite Veb segment kalendara grupe, to znači da imate jedan na stranici, ali on neće ispravno funkcionisati. Možete ih ručno ukloniti sa stranice.

Dodavanje kalendara grupe

  1. Ako već niste u režimu uređivanja, izaberite stavku Uredi u gornjem desnom delu stranice.

  2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojećeg Veb segmenta ili ispod oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment kalendara grupe .

  3. Izaberite stavku Dodaj kalendar grupe.

    Dodavanje kalendara grupe

  4. Sa trake sa alatkama izaberite grupu koja sadrži kalendar koji želite da stavite na stranicu.

    Okvir sa alatkama za grupisanje kalendara

  5. Koristite klizač da biste označili broj događaja (do 10) koje želite da prikažete na stranici.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×