Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Dobro došli u Microsoft 365 Groups. Grupe pomažu osobama da rade zajedno tako što obezbeđuju deljeno prijemno poštansko sanduče, kalendar OneNote beležnicu i dodatne SharePoint za skladištenje i deljenje dokumenata i fotografija. Većina informacija koje su vam potrebne su u e-poruci dobrodošlice. Ova tema pruža malo više informacija o tome kako da vršite interakciju sa grupom kao gost.

Slika poruke dobrodošlice za goste grupe

Slanje grupe e-poštom

Svaka Microsoft 365 ima sopstveno prijemno sanduče. Kao gost, ne možete direktno da pristupite prijemnom sandučetu grupe, ali možete da joj šaljete poruke. Sve poruke koje drugi članovi pošaljaju grupi pojaviće se u vašem prijemnom poštanskom sandučetu. To vam je dozvoli da pratite i učestvujete u grupnim razgovorima.

Savet: Dodajte adresu e-pošte grupe u kontakte i sačuvajte poruku dobrodošlice da biste kasnije mogli da se vratite na grupu.

Koristite soj grupe SharePoint

Grupe imaju SharePoint tima. Lokacija tima je centralno biblioteke za informacije, veze i datoteke povezane sa grupom. Izaberite stavku Idi SharePoint u e-poruci dobrodošlice, a zatim dodajte stranicu u omiljene lokacije pregledača da biste im kasnije lakše pristupili. Kao gost grupe, možete da prikazujete i uređujete datoteke na sajtu SharePoint grupe.

Napomena: Pristup sajtu grupe SharePoint odredi administrator organizacije i možda neće biti dostupan svim gostima.

Korišćenje beležnice grupe

Grupa OneNote koristiti beležnicu za prikupljanje i deljenje informacija. Izaberite stavku Idi na deljenu beležnicu u e-poruci dobrodošlice da biste otvorili beležnicu. Da biste olakšali vraćanje u fasciklu, dodajte je u omiljene lokacije u pregledaču.

Prijem poziva za grupni kalendar

Grupe koriste deljeni kalendar za planiranje i potvrđivanje događaja. Kao gost, ne možete direktno da pristupite kalendaru grupe, ali ćete primiti pozive za sve događaje napravljene u kalendaru grupe i moći ćete da ih prihvatite da biste ih dodali u svoj kalendar.

Privatnost

Izaberite izjavu o privatnosti ili Izjavu o privatnosti organizacije da biste saznali kako Microsoft i organizacija povezana sa grupom koriste vaše lične informacije.

Dodatne informacije

Saznajte više Microsoft 365 grupama

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×