Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kreiranje Microsoft nalog vam pruža besplatno pristup Office za veb, Skype, OneDrive, Xbox i još mnogo toga, i će vam dati Outlook.com nalog. Pročitajte više o pogodnostima Microsoft nalog.

Ograničenja pravljenja Outlook.com nalog pomoću nekog nezavisnog proizvođača e-adresa

Možete da kreirate na Outlook.com ili Microsoft nalog sa novu e-adresu ili koristite postojeću e-adresu sa naloga e-pošte nezavisnog proizvođača, kao što je Gmail ili Yahoo, ali postoje određena ograničenja prilikom korišćenja na nezavisnih proizvođača e-adresu kao primarni pseudonim za vaše Microsoft nalog.

  • Kada kreirate Outlook.com nalog pomoću na nezavisnih proizvođača e-adresu, e-adresa mora da važeća adresa kojima imate pristup.

  • Možete da se prijavite Outlook.com pošte i kalendara pomoću nezavisnog proizvođača e-adresu, ali da biste pristupili e-pošte sa naloga nezavisnog proizvođača, morate podesiti ga kao povezani nalog. Pogledajte „Povezani nalozi” ispod.

  • Sinhronizacija je jednosmerne veze koja ide sa nezavisnih proizvođača naloga na nalog Outlook.com . Promene izvršene u nezavisnih proizvođača nalog će se odraziti Outlook.com, ali promene direktno u Outlook.com neće se pojaviti na vašem nalogu nezavisnog proizvođača.

  • Ako šaljete, odgovarate, prosledite ili brisanje e-pošte sa nalogom nezavisnih proizvođača pomoću Outlook.comili unesite promene u kalendar ili kontakte, promene će se pojaviti samo u Outlook.com.

  • Da biste kreirali novi nalog Outlook.com , odjavite bilo koju postojeću Outlook.com naloga, zatim kreirati novi nalog.

Povezani nalozi

Pošto ste kreirali Outlook.com nalog, trebalo bi da se povežete na nalog nezavisnog proizvođača. Povezivanjem nezavisnih proizvođača nalog, moći ćete da koristite Outlook.com za slanje e-pošte iz nezavisnih proizvođača e-adrese. Takođe moći ćete da sinhronizujete informacije sa vašeg naloga nezavisnog proizvođača na Outlook.com nalog.

Da biste dodali nezavisnih proizvođača nalog kao povezani nalog, pogledajte članak Dodavanje druge naloge e-u Outlook.com. Kada dodajete nezavisnih proizvođača nalog kao povezani nalog u Outlook.com, morate da koristite IMAP.

Napomena: Sinhronizovanje između nalog treće strane i Outlook.com dostupno je samo za e-poštu (ne kalendara ili kontakata) i je samo u jednom smeru. Ako izbrišete, premestite ili čitanje e-pošte iz povezani nalog u Outlook.com, nećete videti te promene u vašem povezanom nalogu.

Upravljanje pseudonimima na Microsoft nalog

Uvoz kontakata u Outlook.com

Uvoza ili pretplata na kalendar u Outlook.com

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×