Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Deljene fascikle možete da kreirate direktno u programu Windows Explorer ili u sistemu SharePoint Workspace traku za pokretanje. Takođe možete da kreirate deljene fascikle iz u fascikli koja se već sinhronizuje.

Kreiranje deljene fascikle u programu Windows Explorer

 1. Kliknite desnim tasterom miša na fasciklu koju želite da sinhronizujete u deljenoj fascikli, izaberite stavku Sinhronizacija fascikle i kliknite na dugme Pokreni sinhronizaciju.

 2. Na upitu za potvrdu kliknite na dugme Da.

  Otvoriće se novi prozor sa Sinhronizacija fascikli okna. Možete da nastavite da biste pozvali druge osobe u deljenu fasciklu i postavite druge opcije u oknu Zadaci datoteka i fascikli .

Kreiranje deljene fascikle na traci za pokretanje

 1. Na kartici Početak izaberite stavku Novo i izaberite stavku Deljena fascikla.

 2. Unesite ime za deljenu fasciklu i kliknite na dugme U redu.

  Ako nameravate da sinhronizujete postojeću fasciklu, možete da prihvatite podrazumevano ime zato što će ime deljene fascikle jednostavno prisvojiti ime originalne fascikle.

 3. Izaberite opciju za kreiranje ili izbor fascikle koju treba sinhronizovati i kliknite na dugme U redu.

 4. Ako budete upitani, izaberite lokaciju fascikle (za kreiranje nove fascikle ili za korišćenje postojeće fascikle) i kliknite na dugme U redu.

  Otvoriće se novi prozor sa Sinhronizacija fascikli okna. Možete da nastavite da biste pozvali druge osobe u deljenu fasciklu i postavite druge opcije u oknu Zadaci datoteka i fascikli .

Osnovni podaci o kreiranju deljene fascikle u fascikli koja se već sinhronizuje

SharePoint Workspace vam omogućava da kreirate deljenu fasciklu u fascikli koja se već sinhronizuje. Ovo obično možete da uradite ako želite da delite sadržaj određene potfascikle u deljenoj fascikli sa različitim skupom osoba.

SharePoint Workspace objavljuje poruku kada pokrenete ovu aktivnost da bi vas podsetio da se izabrana fascikla već sinhronizuje. Ovo treba da imate u vidu iz sledećeg razloga: članovi imaju pristup SVIM datotekama sa podacima u deljenoj fascikli, čak i ako su datoteke dodate ili ažurirane u deljenoj fascikli u kojoj oni nisu članovi.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×