Kreiranje i slanje vesti za News

Ako koristite funkciju " SharePoint Njuz News", znate da možete da zadržite tim u igri, kao i da ih uključite sa važnim ili interesnim pričama na sajtu tima tako što ćete kreirati hvatanja u vidu poruka, ispravke statusa i još toga. Sada možete da podesite i objave na vestima u odličan film koji možete da pošaljete e-poštom – kao što je bilten e-poruka, ali bez dodatnog posla.

News mail

Napomene: 

 • Neke funkcionalnosti se postepeno uvecu u organizacije koje su se odlučile u programu ciljane objave. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

 • Sve osobe sa dozvolama za uređivanje na sajtu sa vestima mogu da e-poštom stavku Digest. Da biste promenili ko može da pošalje Digest, morate da promenite njihove dozvole.

 • Još uvek nije moguće promeniti pojavu slika, oblasti zaglavlja ili oblast za rezimiranje e-pošte.

Kreiranje i slanje vesti za News

 1. Idite na sajt sa vestima.

  Nemate veb sajt sa vestima? Kreiranje i deljenje vesti na SharePoint lokacijama objašnjava kako da dodate vesti na lokaciju.

 2. U odeljku vesti izaberite stavku Vidi sve.

  Napomena: Ako ne vidite povezanost " Pogledajte sve ", moguće je da nemate dovoljno objava vesti za opciju koja je dostupna. Pogledajte sve emisije samo kada je broj objava za diskusije koje ste objavili veći od broja postavljenih poruka radi prikazanih opcija Veb segmentasa vestima . Na primer, ako su objavljene samo dve objavljene poruke, a podesite opciju da se Prikaži 4, nećete videti sve veze u odeljku vesti.

 3. Izaberite stavku e-pošta za News Digest.

 4. Pomoću polja za potvrdu sa leve strane izaberite priče vijesti koje želite da uključite u Digest.

 5. U donjem desnom delu ekrana kliknite na dugme dalje.

 6. Unesite ime za Digest u polju naslov. Ovaj naslov će biti i red za temu e-pošte. Zatim u polje za: Dodajte svoje primaoce. Možete da unesete pojedinačna imena ili imena grupa.

 7. U donjem desnom delu ekrana izaberite stavku Pošalji Digest Njuz.

Primaoci će dobiti e-poruku sa izabranim pričama o vestima.

Napomena: Program Digest je sačuvan kao stranica u biblioteci stranica, ali ova stranica nije namenjena za direktnu upotrebu. On sadrži samo informacije potrebne za generisanje e-poruke za News. 

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×