Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Važno: Ako se od marta 2024. nalazite u EU/EEA (na osnovu lokacije na vašem profilu), imate pristup namenskim postavkama da biste upravljali da li se podaci profila prikazuju korisnicima Microsoft 365 aplikacija. Saznajte više o usluzi LinkedIn

Imate pristup LinkedIn informacijama o profilu i LinkedIn navigaciji prodaje u Microsoft aplikacijama. Pregled svih LinkedIn funkcija u Microsoft aplikacijama i uslugama potražite u članku LinkedIn integracija u Microsoft aplikacijama i uslugama.

LinkedIn u poslovnom ili školskom nalogu

Ako je LinkedIn omogućen u vašoj organizaciji, možete da vidite neke javne LinkedIn informacije u Microsoft aplikacijama i uslugama. Na primer, možete da vidite Nečiju LinkedIn fotografiju i radno mesto na karticama profila u programu Outlook ili OneDrive for Business.

Ako nemate LinkedIn nalog, i dalje možete da vidite neke javne informacije o drugima.

Da biste videli detaljne LinkedIn informacije, morate da povežete Svoj LinkedIn nalog sa Microsoft nalogom. Kada povežete naloge, možete da prikažete više LinkedIn informacija i povežete se sa kolegama.Kada komunicirate sa nekom osobom u programu Outlook, možete da vidite da li vi i ta osoba delite zajedničku vezu na lokaciji LinkedIn. LinkedIn veze mogu da se prikažu i kao predloženi kontakti u programima Outlook na vebu i OneDrive for Business. Microsoft podaci se koriste za prilagođavanje vašeg LinkedIn iskustva.

Vremenom možete očekivati da se vaše iskustvo umrežavanja na lokaciji LinkedIn poboljša sa informacijama iz Microsoft naloga. Na primer, LinkedIn može predložiti da se povežete sa nekim Od Microsoft kontakata. 

LinkedIn Navigator prodaje u Microsoft aplikacijama

Kartica profila prikazuje informacije o izgledu, kao što su informacije o profilu, opcije Sačuvaj potencijalnog klijenta, Istaknute stavke i TeamLink Connections. Ako pregledate uvide u potencijalne klijente direktno u programu Outlook, integracija osigurava da ne morate da napuštate tok posla da biste pristupili važnim informacijama o potencijalnim klijentima.

Možete:

  • Pristupite informacijama o kontaktu i sačuvajte potencijalnog klijenta u programu Outlook.

  • Prikažite LinkedIn profil sačuvanog potencijalnog klijenta, njihove istaknute stavke i TeamLink veze.

  • Povežite se direktno putem programa Outlook.

Kako da znam da li mi organizacija dozvoljava da vidim LinkedIn informacije u Microsoft aplikacijama?

  1. Idite u Microsoft aplikaciju ili rešenje, na primer Outlook na vebu ili OneDrive for Business.

  2. Otvorite karticu profila.

  3. Ako vidite LinkedIn ikonu na kartici profila, vaša organizacija vam omogućava da povežete LinkedIn nalog. Ako ne vidite LinkedIn ikonu, vaša organizacija je onemogućila veze naloga.

LinkedIn u ličnom Microsoft nalogu

Javne LinkedIn informacije možete da vidite na ličnom Microsoft nalogu, na primer na karticama profila u programu Outlook. Da biste videli više LinkedIn informacija, morate da povežete Svoj LinkedIn nalog sa ličnim Microsoft nalogom.

Kada povežete naloge, imaćete pristup vezama prvog stepena na LinkedIn lokaciji direktno u okviru nekih Microsoft aplikacija. Vremenom možete da očekujete da se vaše iskustvo umrežavanja na lokaciji LinkedIn poboljša sa informacijama iz Microsoft naloga. Na primer, LinkedIn može predložiti da se povežete sa nekim Od Microsoft kontakata.

Javne informacije

Vi ste zaduženi za svoj nalog i možete da prilagodite javni LinkedIn profil i ono što drugi mogu da vide.

Kada povežete naloge, informacije sa Microsoft naloga se neće koristiti za ažuriranje javnog profila.

Takođe pogledajte

LinkedIn integracija u Microsoft aplikacijama i uslugama

LinkedIn podaci profila na Microsoft uslugama kartica profila

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×