Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Neželjene poruke e-pošte, koje se nazivaju i bezvredna e-pošta, mogu predstavljati napast u Prijemnom poštanskom sandučetu. Filter za neželjenu poštu u programu Outlook prepoznaje poruke koje su najverovatnije neželjene i premešta ih u fasciklu Neželjena e-pošta. Možete lako da promenite nivo zaštite od neželjene e-pošte ili da automatski izbrišete neželjenu e-poštu.

Promena nivoa zaštite od neželjene e-pošte

Nivo zaštite filtera neželjene e-pošte podrazumevano je postavljen na vrednost Bez automatskog filtriranja. Filter možete da učinite agresivnijim kako bi hvatao više neželjenih poruka. Što viši nivo zaštite postavite to je veći rizik da će neke legitimne poruke biti prepoznate kao neželjene i premeštene u fasciklu Neželjena e-pošta.

 1. Izaberite stavku Početak > brisanje grupe > neželjenu > neželjene e-pošte.

 2. Izaberite željeni nivo zaštite

  • Bez automatskog filtriranja     Iako to isključuje automatski filter za neželjenu e-poštu, poruke se i dalje procenjuju pomoću imena domena i e-adresa na listi blokiranih pošiljalaca.

   Napomena: Ako želite da isključite filter za neželjenu e-poštu, morate da uklonite i imena sa lista Filter za neželjenu e-poštu.

  • Nizak     Ako ne primate mnogo neželjenih e-poruka ili želite da se filtriraju samo poruke koje su očigledno neželjene, izaberite ovu opciju.

  • Visok     Ako primate veliki broj neželjenih e-poruka, ali ne želite da ograničite poruke od pošiljalaca sa liste bezbednih pošiljalaca, izaberite ovu opciju. Preporučujemo da povremeno proverite fasciklu Neželjena e-pošta kako biste se uverili da greškom u nju nije premeštena neka poruka koju želite da primite.

  • Samo sa liste pouzdanih     Ovo je najstroža opcija. Sve poruke koje nisu od nekoga sa spiska sigurnih pošiljalaca ili koje nisu na listi slanja sa liste "Pouzdani primaoci", klasifikovali su se kao neželjene.

Izbriši ih!

Možete da zadate programu Outlook da izbriše sve sumnjive neželjene poruke umesto da ih premesti u fasciklu Neželjena e-pošta. Time gubite mogućnost da pregledate poruke kako biste pronašli one koji su pogrešno prepoznate kao neželjene, pa imajte na umu taj rizik kada koristite ovu opciju.

 1. U modulu Poštaizaberite stavku > neželjena > neželjene e-pošte.

 2. Na kartici Opcije potvrdite izbor u polju za potvrdu Trajno izbriši sumnjivu neželjenu e-poštu umesto da je premestiš u fasciklu „Neželjena e-pošta“.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×