Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Preuzmite Premium Microsoft 365 aplikacije, 1 TB skladišta u oblaku, naprednu bezbednost i još mnogo toga. Microsoft 365 ima sve što vam je potrebno da biste lakše organizovali svoj život. 

Kupite odmah

Dizajner za PowerPoint

Zaštita onoga što je važno

Napravite rezervnu kopiju i pristupite fotografijama i datotekama na svim uređajima pomoću 1 TB skladišta u oblaku. Nabavite dodatni sloj bezbednosti za najvažnije datoteke pomoću ličnog trezora u usluzi OneDrive.

Zaštita datoteka i fotografija

Budite produktivni u pokretu

Pristupite datotekama pomoću Microsoft 365 aplikacije za mobilne uređaje za Androidi iOS, koja kombinuje Word, Excel i PowerPoint u jednu aplikaciju. Fokusirajte se na ono što je važno uz Outlook aplikaciju za mobilne uređajei kreirajte datoteke bilo gde pomoću OneDrive aplikacije za mobilne uređaje .

Povežite se. Organizujte se. Obavite stvari.

Pomoću pošte, kalendara i pristupa datotekama u jednoj bezbednoj aplikaciji možete da upravljate dnevnim aktivnostima u jednom prikazu pomoću programa Outlook. Jednostavan, inteligentni dizajn vam pomaže da brže čitate e-poruke i brzo sortirate e-poruke.

Organizovanje vremena

Pokrenite kreativnost

KaoMicrosoft 365, imaćete pristup sve većem katalogu premium predložaka za Word, Excel i PowerPoint, koji obuhvata fotografije sa visokim uticajem i 3D modele, podršku za pisanje perom na ekranu i zabavne izbore za svaku sezonu.

Preuzmite Premium predloške

Radite na svoj način

Pišite kao profesionalac pomoću predloga za pisanje u programu Word, bezbedno povežite finansijske naloge u programu Excel i koristite bogatu kolekciju fotografija, 3D modela i još mnogo toga u programu PowerPoint. Odaberite neki od hiljada održavanih slika, ikona i fontova da biste brzo i lepo dodali svoj ukus.

Tekuća tehnička podrška

Ako kliknete na grešku ili ne možete da pronađete odgovor, Microsoft 365 vam je podrška uz dostupnu tehničku podršku putem ćaskanja ili telefona, bez dodatnih troškova.

Pronađite podršku

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×